Top-mesta za skijanje i zabavu

Lud provod

Top-mesta za skijanje i zabavu

Stil -
Skijaška sezona se zahuktava, a kako većina nas često odlazi na samo jednu destinaciju, ovo je preporuka da skije isprobate na nekim novim mestima

Svi na sneg!Ako ste od onih koji na zimovanje odlaze sa ambicijom da preko dana osvajaju snežne padine, a da se odlično provedu kad padne mrak, verovatno ste dosad pronašli svoju omiljenu destinaciju. Ali ako vam ipak trebaju predlozi - evo ih!SoldenPoznato austrijsko skijalište, u kojem tradicionalno počinje sezona Svetskog skijaškog kupa. Tamo vas očekuje oko 150 kilometara povezanih staza koje su vrlo dobro uređene, a penju se sve do 3.300 metara nadmorske visine.Noćni život i zabava u ovom mestu su vrhunski, na programu je čitav niz različitih sadržaja za sve one koji su željni provoda.

KronplacOvo omiljeno italijansko skijalište nikada ne izlazi iz mode, a glavni razlog te „bezgranične ljubavi“ je sjajan spoj skijanja i dobrog provoda. Kronplac ima oko 110 km vrhunski uređenih staza svih težina, a žičare su izuzetno moderne. Na skijalištu ima puno restorana i kafića s veoma prihvatljivim cenama, pogotovo na samom vrhu skijališta. Posebnost Kronplaca je upravo jednostavnost i dobra zabava u mestima ispod skijališta.

Le Du AlpsOvo francusko skijalište ima oko 200 km povezanih staza, koje su raspoređene od 1.650 do 3.600 metara nadmorske visine. Noćni život u mestu je vrlo buran jer je u ponudi veliki broj barova i diskoteka koji rade čitavu noć. Osim skijanja, ovo predivno mesto nudi čitav niz drugih aktivnosti - velnes centre, bazene, klizanje, igraonice za najmlađe.

KaprunOvo austrijsko skijalište Srbiji je mnogo bliže od Le Du Alpsa. Oko njega se nalaze tri skijališta - Kicstajnhorn glečer, Majskogel i Šmitenhohe s ukupno 180 km staza.U mestu ima više vrhunskih hotela s bazenima, saunama i velnesom. Staze su besprekorno uređene, a na glečeru iznad Kapruna (Kicstajnhorn) skijanje i snoubord mogući su sve do sredine juna. Noćni život u Kaprunu odvija se u kompleksu barova i diskoteka, gde se okuplja veliki broj poznatih skijaša.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track