Vitni Hjuston ubijena?!

Privatni detektiv

Vitni Hjuston ubijena?!

Stil -
Detektiv Pol Hubl tvrdi da je pevačica ubijena u februaru zbog velikog duga za drogu

HOLIVUD - Privatni detektiv iz Holivudu tvrdi da su pevačicu Vitni Hjuston ubili narkodileri i da novi snimci sigurnosnih kamera to i potvrđuju. Detektiv Pol Hubl je rekao da je FBI predao dokaze koji pokazuju da je 48-godišnja pevačica ubijena u februaru zbog velikog duga za drogu.Patolog je ranije utvrdio da se Hjustovova udavila u kadi u hotelu Beverli hilton pošto je uzela koktel kokaina, marihuane i nekoliko legalnih lekova.Hubl veruje da je Hjustonova bila na crnoj listi nekoliko moćnih narkodilera koji su poslali svoje ljude kako bi naplatili njena dugovanja. Prema nekim izveštajima, pevačica je za drogu dugovala 1,5 miliona dolara.

Međutim, detektiv još uvek ne može sa sigurnošću da kaže da je Vitni ubijena, ali svi dokazi koje ima upućuju na to. On kaže da ima dokaze da joj je dan pre smrti dostavljen kokain u sobu i da su joj i ranije pretili dileri.

Huebl takođe tvrdi da ima snimak nadzornih kamera na kojima se vide dva nepoznata muškarca koji su stigli u hotel i pomešali se s pratnjom Vitni Hjuston i tvrdi da su upravo oni upali u njenu sobu i ubili je.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track