ROK UŽIVANJE: Smak u subotu u Areni
Foto: D. Teodorović - Zeko

ROK UŽIVANJE: Smak u subotu u Areni

Stil -
Ksrte su 1.500 dinara, 2.200 dinara, 1.800 dinara i 1.200 dinara

BEOGRAD - Jedna od najznačajnijih rok-grupa u bivšoj Jugoslaviji "Smak" održaće sutra, 29. decembra, koncert u beogradskoj Areni i nastupiće u najslavnijoj postavi iz 70-ih godina. Legendarni kragujevački bend nastupiće u Areni predvođen gitaristom Radomirom Mihajlovićem Točkom, a u postavi će biti pevač Boris Aranđelović, basista Zoran Milanović i bubnjar Slobodan Stojanović Kepa.

"Na probama smo svirali najveće hitove: "Crnu damu", "Ulazak u harem", "Satelit", "Bisku 2", "Šumadijski bluz", "El dumo", "Zajdi zajdi" i tako dalje", kazao je uoči koncerta Radomir Mihajlović.

Ivan Ivačković iz produkcijske kuće Music Star, koja organizuje koncert, ocenio je da je to veliki događaj "za ovdašnju muziku, koji će nas vratiti u vreme kada se znalo ko sme da se popne na binu, u blistavo vreme istinskog majstorstva".

Ulaznice za koncert Smaka prodaju se po cenama: 1.500 dinara (parter), 2.200 dinara (nivo 200 prve kategorije), 1.800 dinara (nivo 200 druge kategorije) i 1.200 dinara (nivo 400). Prodajna mesta su blagajna Arene, Bilet centar i Eventim.

http://www.youtube.com/watch?v=lWKk6h8-aew

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track