PRESELO IM: Muškarčine urlale na porođaju!
Foto: Printskrin

Simulacija

PRESELO IM: Muškarčine urlale na porođaju!

Stil -
Sve je počelo blagim kontrakcijama koje su "muškarčine" pregurale kroz smeh, ali kada su započeli bolovi kontrakcija pred sam porođaj počelo je i urlanje

AMSTERDAM - Holanđani Denis Storm i Valerio Zena, voditelji emisije "Zamorčići", odlučili su da se priključe na poseban simulator i osete kako izgledaju najgori bolovi koje doživljavaju porodilje. Namera im je bila da dokažu kako su žene slabiji bol, zbog čega "tako teško" podnose porođaj.

"Mislite li da će nas bol naterati da vrištimo", pitao je Zena pre početka eksperimenta.

"Da, definitivno hoće", hladnokrvno mu je odgovorila medicinska sestra pošto mu je postavila elektrode na stomak - i nije lagala.

Simulacija je trajala dva sata. Sve je počelo blagim kontrakcijama koje su "muškarčine" pregurale kroz smeh, ali kada su započeli bolovi kontrakcija pred sam porođaj, voditelji su počeli da urlaju.

Na kraju svega, Storm i Zena su bili prinuđeni da zaključe kako je ova simulacija bila najbolnije iskustvo u njihovom životu.

"Sve ovo je bilo pravo mučenje. Moram da se zapitam da li želim da moja supruga prođe kroz ovakve bolove", kazao je Zena.

http://www.youtube.com/watch?v=ZlsPXpR2ORU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track