Čarli Šin zaljubljen u zvezdu pornića

Odgledao sve filmove

Čarli Šin zaljubljen u zvezdu pornića

Stil -
Glumac je priznao da je u vezi sa bivšom zvezdom filmova za odrasle koja je skoro pa ženska verzija njega

Čarli Šin (47) i Džordžija Džouns (24) smuvali su se pre Nove godine, a gostujući u šouu kod Pirsa Morgana glumac nije štedeo reči hvale za svoju dragu čije je filmove redovno gledao i ne stidi se da prizna da je veliki njen fan.

"Ona je neverovatna. Bio sam njen fan i često ukucavao njeno ime u pretraživače na internetu. Mnogo je mlađa od mene, ali je zato veoma seksepilna. Ona je nešto kao ženska verzija mene, imamo slične osobine i kvalitete i mnogo je zabavna", nahvalio je Šin svoju novu dragu.Šin kaže da je Džordžija pre nekoliko godina prestala da se bavi snimanjem filmova za odrasle, ali i da nije, njemu ne bi smetalo da bude u vezi sa njom jer se zaljubio.

Problematičnom glumcu ovo nije prvi put da se zaljubi u zvezdu pornića.

Šin je pre dve godine, kada je doživio slom i dobio otkaz iz serije "Dva i po muškarca", živeo sa dve porno glumice koje je nazivao svojim "boginjama", ali su ga one ostavile kada je počeo da preteruje sa pićem i drogom.

Sada se, bar što se tiče javnih ispada u alkoholisanom stanju, smirio, a na jesen će da postane i deda što je, kaže, najljepša vest koju je dobio u posljednjih nekoliko godina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track