Sestre Lopez od 15 na liposukciji

Zavisnice

Sestre Lopez od 15 na liposukciji

Stil -
Sestre su do sada operisale nos, grudi, zadnjice... a sve to im je platila majka

LONDON - Sestre Lopez iz Velike Britanije bile su na nekoliko plastičnih operacija još dok su bile tinejdžerke. Dženifer Lopez operisala je grudi, zadnjicu i bila je na liposukciji. Operacija je trajala pet sati, a tada je imala samo 15 godina. Sve te operacije platila je majka (43).Njena mlađa sestra Karen nos je operisala sa 14 godina, sa 15 grudi, a sa 16 je ugradila veštačku zadnjicu. Sve je takođe platila mama.

Dženifer, koja sada ima 23 i njena sestra koja ima 20 godina su u stvari zavisnice od o estetskim operacijama."Sigurno ću opet na liposukciju", kaže Dženifer.

Dženifer i Karen su majku molile da im plati operacije jer su bile jako nezadovoljne svojim izgledom, a danas svojim izgledom privlače pažnju. Njih dve ne misle da je njihova mama učinila nešto loše, naprotiv - zahvalne su joj. "Mama nije učinila ništa loše. Zahvalna sam joj. Muškarce sada privlači moje telo", ispričala je Karen kojoj popularnost već ide na živce.

Dženifer pak uživa u svojoj popularnosti i novom telu, a priznaje da je uvijek htela da izgleda kao njena imenjakinja pevačica Dženifer Lopez."Posle operacija počela sam da privlačim pažnju muškaraca i to mi jako godi", ispričala je Dženifer.

U Velikoj Britaniji su zabranjene estetske operacije sa 16 godina, ali majka Lesli (43), koja je operisala grudi i stražnjice kada je imala 20, ćerke je odvela u Kolumbiju jer je poreklom odatle. U toj zemlji zakoni su mnogo blaži nego u Britaniji. Operacije je platila 20.000 funti, a 10.000 funti je platila put u Kolumbiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track