Uz sako sve postaje lako

Morate imati bar jedan

Uz sako sve postaje lako

Stil -
U kombinaciji s dobrom košuljom, visokim potpeticama i većom pismo-torbom, ovaj komad odeće učiniće da izgledate veoma ženstveno

Uvek u trendu.Sako, klasičan komad garderobe koji je nezaobilazan u ženskom ormaru, odličan je izbor u svim prilikama.Sako do kukova ide uz sve odevne kombinacije, dok se kratki i strukirani najbolje uklapaju s haljinama i uskim pantalonama. Jednobojan se nosi s različitim printovima, a onaj životinjskog dezena kombinuje se s jarkim bojama - ciklama ili kobaltnoplavom.

Ležerna varijantaU dnevnoj varijanti sako se odlično slaže s majicom koja ima kapuljaču, uskim farmerkama i bajkerskim čizmama, a možete ga kombinovati i s bluzom i kožnom suknjom. Klasičan nestrukirani sako može biti ženstven ako podvrnete rukave ili ako ga kombinujete s visokim potpeticama i zanimljivom torbicom.Poslovni izgledUske pantalone i zvonasta bluza sa sakoom će izgledati šik - ozbiljno i profesionalno, a ipak trendi i seksi. Šik kombinacija su i uske pantalone sa upasanom predimenzioniranom košuljom od lepršavih materijala. U hladnim mesecima sako slobodno možete nositi u kombinaciji sa krznenim prslukom.

U letnjoj odeći i zimiLetnje haljine možete nositi i zimi ako ih vešto uparite sa sakoom. Uz debele čarape i potpetice, odlična su kombinacija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track