POGLEDAJTE: Viktorijini anđeli u seksi vešu
Foto: Viktoria's Secret

Za zaljubljene

POGLEDAJTE: Viktorijini anđeli u seksi vešu

Stil -
Kendis Svanpoel, Lili Aldridž, Behati Prinslu, Karli Klos i Barbara Pavlin predstavile su u novoj kampanji "Victoria's Secret" zavodljiv roze i crveni veš poput čipkastih brsuhaltera, gaćica, haltera i samodržećih čarapa povodom Dana zaljubljenih
1 / 9 Foto: Viktoria's Secret

Zgodni modeli "Victoria's Secret" promovisali su donji veš za Dan zaljubljenih.

Kendis Svanpoel, Lili Aldridž, Behati Prinslu, Karli Klos i Barbara Pavlin predstavile su u novoj kampanji "Victoria's Secret" zavodljiv roze i crveni veš poput čipkastih brsuhaltera, gaćica, haltera i samodržećih čarapa povodom Dana zaljubljenih.

Lili koja je udata za frontmena benda "Kings of Leon" Kejleba Folovila, pozirala je u toplesu prekrivajući grudi rukama.

Plavokosa Kendis zavodljivo koketira s prstom na usnama i pozira na plišanoj crvenoj sofi u klasičnoj pin-up pozi iz pedesetih.

Karli Klos svoju savršenu liniju je pokazala pozirajući u šareno - crvenom setu veša dok je Lili napućila usne razigrano pozirajući u čipkanom brusu i gaćicama.

Majka devojčice Diksi Prl pozirala je s osmehom na licu provlačeći prste kroz kosu.

Barbara Pavlin, za koju se šuškalo da je zavela Džastina Bibera, u rukama drži bombonijeru i namiguje pozirajući u roze - crvenom satenskom brusu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track