Dan zaljubljenih na Kopaoniku

Spa-paketi za parove

Dan zaljubljenih na Kopaoniku

Stil -
Pored relaks masaže za dvoje, gosti mogu uživati u masaži toplim kamenjem, detoks tretmanima i ekskluzivnim vila tretmanima, koji predstavljaju dva sata potpunog uživanja

U hotelu Grand na Ko­pa­o­ni­ku 14. februara goste očekuje veče puno iznenađenja i poklona. Na romantičnoj pro­mociji poznatih brendova nakita i odeće nastupiće i Ksenija Mijatović, a zabava za sve zaljubljene nastaviće se na bazenu spa i velnes centra „Grand oaza“, uz DJ Dadu i koktele. U toku promotivne nedelje u ponudi će biti i posebno kreirani paketi za parove. Pored relaks masaže za dvoje, gosti mogu uživati u masaži toplim kamenjem, detoks tretmanima i ekskluzivnim vila tretmanima, koji predstavljaju dva sata potpunog uživanja.

Ova jedinstvena kombinacija egzotičnog rituala stopala, uživanja u džakuziju, masaže po izboru i odmora uz šampanjac, pravi je izbor za Dan zaljubljenih, a ako ne možete da se odlučite za neki od bogatih spa-paketa, poklonite voljenoj osobi spa-karticu, sa kojom će odabrati tretmane po sopstvenom izboru.Ljubitelji vina imaće prilike da probaju vina jedne od najboljih srpskih vinarija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track