Dženifer Lopez iskopirala Anđelinu Džoli!

Glamur na dodeli Gremija

Dženifer Lopez iskopirala Anđelinu Džoli!

Stil -
Pevačica privukla pažnju crnom haljinom s velikim izrezom i pozom kakvu je prošle godine na dodeli Oskara zauzela supruga Breda Pita
1 / 7

Glamurozno!Dodelu muzičkih nagrada Gremi i ove godine su s nestrpljenjem iščekivali ljubitelji muzike, ali i mode - zbog lepotica koje se pojavljuju na crvenom tepihu u raskošnim haljinama poznatih dizajnera. Za razliku od glumica, pevačke zvezde oduvek su se odlikovale manje konvencionalnim ukusom, pa je tako bilo i ovog puta. Upravo zbog toga smo i izdvojili haljine koje su izazvale najviše komentara...Jedna od najzapaženijih, ali i najviše kritikovanih bila je Dženifer Lopez, koja se u stilu velike zvezde na crvenom tepihu u Los Anđelesu pojavila u dugoj crnoj haljini, sličnoj onoj koju je prošle godine na dodeli Oskara nosila glumica Anđelina Džoli. Pevačica je, kroz dugački šlic, baš kao i Anđa, istakla nogu, a fotoreporteri su napravili skoro identičnu fotografiju. Zbog ovoga je Dženifer, uprkos divnoj haljini Antonija Vakarele, dobila mnogo kritika, ali je njena jedra butkica dobila više pohvala od mršave noge supruge Breda Pita.Iako smo navikli da je vidimo isključivo u crnim kreacijama, Adel se ovaj put pojavila u cvetnoj Valentinovoj haljini A-kroja, s kojom je uparila cvetne cipele.Baš kao i njena kolegica Rijana, i Ališa Kiz izabrala je kreaciju dizajnera Azedina Alaje. Gornji deo haljine napravljen je od kože i otkriva stomak, dok donji ima sirena kroj.Najviše pohvala dobila je Rijana, koja se pojavila u romantičnoj lepršavoj crvenoj haljini sa otkrivenim pupkom i dugim šlepom koju je specijalno za nju uradio Azedin Alaja.Kejti Peri se na dodeli nagrada pojavila u dekoltovanoj dugoj haljini boje nane s potpisom modne kuće „Guči“, a veoma zanimljiva aplikacija nalik na ogrlicu učinila je ovu kreaciju baš posebnom.Bijonse je izabrala jednostavan crno-beli kombinezon modne kuće „Osman“, koji joj je savršeno stajao. Kosu je skupila u niski rep, a usne naglasila crvenim ružem.Tejlor Svift ostala je verna beloj boji, a ovaj put je izabrala haljinu modne kuće „Džej Mendel“ sa srebrnim detaljima. Kosu je podigla u punđu, a romantičan izgled postigla je kraljevskom pletenicom.

Dobitnici GremijaAlbum „Babel“ britanske grupe Mamford end sans proglašen je najboljim albumom godine. Alternativna pop-rok grupa Fan ponela je titulu otkrića godine i dobila nagradu za najbolju pesmu godine s numerom „We Are Young“. Nagradu za najbolju žensku vokalnu pop interpretaciju, za pesmu „Set Fire To The Rain“, osvojila je Adel.Za najbolji rok album proglašen je „El Camino“ grupe Blek kiz, dok je Keli Klarkson pobedila u kategoriji najbolji pop album sa „Strongerom“. Poseban deo na dodeli Gremija bio je posvećen indijskoj muzičkoj legendi Raviju Šankaru, solisti na sitaru, koji je umro u decembru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track