SAMSUNG: Novi kućni uređaji iz Južne Koreje
Foto: EPK

Euro Forum

SAMSUNG: Novi kućni uređaji iz Južne Koreje

Tech -
Na sajmu u Monte Karlu južnokorejska kompanija predstavila nove uređaje koji će olakšati rad u kući

Kompanija Samsung predstavila je danas, na Euro forumu u Monte Karlu, mašinu za rublje eko babl i novi model robotskih usisivača navibot kornerklin.

Eko babl tehnologija omogućava da mehurići rastvaraju i aktiviraju deterdžent, koji potom brže i ujednačenije prodire u veš.

Mehurići dovode deterdžent u kontakt sa svakim vlaknom, kako bi ponudili bolje rešenje za pranje na znatno nižim temperaturama, uz značajne uštede električne energije.

Takođe, digitalni inverterski motor omogućava veoma tih rad i nizak nivo buke, nisku abraziju i visoku energetsku efikasnost, korišćenjem stalne energije od magnetne utilizacije.

U poređenju sa konvencionalnim motorima, mašini za rublje eko babl nisu potrebni bilo kakvi dodatni izvori energije niti četke od ugljenika, što joj dalje veću izdržljivost i bolju energetsku efikasnost, uz moćne performanse.

Problemi tokom ciklusa pranja se odmah rešavaju aplikacijom smart ček koja detektuje i dijagnostifikuje probleme u ranoj fazi, nudeći brza i laka rešenja uz upotrebu smart telefona sa skeniranjem uz pomoć LED displeja.

Samsung je takođe predstavio novi model robotskih usisivača navibot kornerklin koji omogućava dubinsko i efikasno čišćenje visokih performansi sa inteligentnim i fleksibilnim kretanjem.

Ovaj usisivač dubinski čisti čitav niz površina, od ugla do ugla, zahvaljujući pop aut četki.

Unapređeni senzori čine kameru veoma osetljivom na prepreke, kablove i druge predmete, tako da korisnici ne moraju da brinu o stvarima koje će mu se naći na putu.

Ova tehnologija omogućava robotu navibot da utvrdi najefikasniju putanju za čišćenje, jer uređaj izračunava tačnu lokaciju, pri čemu će se pobrinuti da svi podovi i tepisi budu očišćeni.

Ako je baterija na izmaku, navibot zna da treba automatski da se vrati na punjač kako bi je dopunio, a ukoliko čišćenje nije završeno, uređaj će se vratiti na svoju poslednju lokaciju i nastavlja da čisti.

Korisnici mogu da definišu zabranjene delove ako žele, koristeći podešavanje virtual gard, pa će navibot izbegavati da uđe u određeno područje, a tri pametna senzora detektuju stepenice u blizini, što mu omogućava da promeni putanju i nastavi da čisti.

http://www.youtube.com/watch?v=8MzLbFLuBms

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track