KUPILA JE OVU KUĆU 1979.GODINE: Nećete verovati kako izgleda 2016. godine! Šta se krije iza zidova?
Foto: Hefty

Neverovatno!

KUPILA JE OVU KUĆU 1979.GODINE: Nećete verovati kako izgleda 2016. godine! Šta se krije iza zidova?

Zanimljivosti -
Ova kuća u Njuportu, Oregon, SAD uopšte ne izgleda neuobičajeno: Samo jedna tipična kuća na lepoj lokaciji. Ono što se skriva iza ovih dosadnih zidova, je sve osim normalnog!

Almin Barton je vlasnica ove kuće. Ona je mistik, vidovnjakinja i pisac. Kupila je kuću još 1979. godine kada je to bila obična porodična kuća i spolja i iznutra. Međutim, tokom godina, ona je potpuno promenila iznutra dok je spoljašnjost ostala ista!Čim otvorite vrata kuće, ona će vam oduzeti dah!

Ceo enterijer - dnevna soba, spavaća soba, kuhinja - izgledaju kao da su iz neke davno zaboravljene ere. Almin Barton je čak postavila prozore iz stare crkve, a vitez stoji u uglu.

"Ovo je kao život u Rembrantovoj slici", rekla je Almin. U ovo je lako poverovati kada vidite ovaj ogroman luster u dnevnoj sobi.

S obzirom da je vlasnica kuće imala moždani udar, ona se nada da će zameniti svoju kuću za neki manji, funkcionalniji stan. Kuća bi trebalo da se proda brzo, a u cenu je uključen i sav nameštaj za 50.000 dolara više tražene cene.

"Želim da je prodam nekome ko može da uvidi njenu vrednost kao ja i ko je neće rasturiti deo po deo", rekla je Almin. Očigledno je još uvek jako vezana za svoju kuću.

Početna cena je 399.000 dolara, a to je prosečna cena kuća na toj lokaciji.

Kuhinja deluje kao da pripada nekom dvorcu!

Kupatilo je možda za nijansu modernije od ostatka dekora.

Ali ono što ne znate jeste da ova kuća krije još jednu tajnu!

Iza velikih hrastovih vrata nalazi se...

...potpuno normalna dnevna soba sa modernim televizorom.

Ovo je deo njene kancelarije. Ovaj deo kuće nije renovirala.

Zamislite da se svakoga jutra osećate kao da se budite u dvorcu - ova kuća će sigurno naći kupca. Ko ne želi da bude vitez u sjajnom oklopu? Ili princeza koja čeka svog princa?

(foto: Imgur/DJZFG, Hefty)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track