MISTERIJA: Ogromna rupa pojavila se u dvorištu, a niko ne zna šta se unutra nalazi
Foto: Twitter/screenshot

Niko ne želi da preuzme odgovornost

MISTERIJA: Ogromna rupa pojavila se u dvorištu, a niko ne zna šta se unutra nalazi

Zanimljivosti -
U dvorištu porodične kuće pojavila se rupa sa stepenicama koje vode u tamu.

Dva metra duboka rupa, koja se pojavila kada je Ema kosila travnjak, i dalje je misterija. A nekoliko zarđalih stepenica vode u unutrašnjost rupe.

Englezi Ema (45), i njen suprug Kevin Džejms (48), kontaktirali su kompaniju koja je 1984. godine izgradila kuću, ali nisu uspeli da saznaju gde vodi ova misteriozna rupa.

"Samo želimo da neko dođe i da nam objasni čemu ova rupa služi, ne želim da imam rupu u svom dvorištu. A ne želim ni da je popunim jer postoji mogućnost da je od istorijskog značaja", rekla je Ema.

Ema i Kevin u kući žive osam godina, i do sada nikakvih problema nisu imali. Ali je Ema u novembru primetila blago udubljenje u zemlji, a zemlja na tom mestu delovala je "sunđerasto".

"Dok sam stajala, zemlja je počela da propada, pa smo uzeli lopatu da bismo izvadili korenje trave, a rupa se odjednom proširila. Bilo je zastrašujuće. Kada smo pogledali dole, gotovo da ništa nismo mogli da vidimo. Nismo hteli da čačkamo više da ne bismo pogoršali situaciju. Samo se nadam da se neće pojaviti još neka rupa. Krajnje je vreme da neko dođe i kaže nam čemu služi i šta s njom da radimo", rekla je Ema.

Kevin je kontaktirao opštinu i komunalno preduzeće, ali niko ne želi da preuzme odgovornost.

(Metro.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track