NAPUNIO 104 GODINE I SLEDEĆE ĆE URADITI ISTO: Džek je najstarija osoba na svetu koja se istetovirala
Foto: Twitter/screenshot

Humano

NAPUNIO 104 GODINE I SLEDEĆE ĆE URADITI ISTO: Džek je najstarija osoba na svetu koja se istetovirala

Zanimljivosti -
Džek Rejnolds, "Džeko" danas, 6. aprila je napunio je 104 godina, a svoj rođendan proslavio je na najbolji mogući način.

"Džeko" je pre 2 godine postao najstarija osoba koja se polila ledenom vodom, popularno "ice bucket challenge". A za svoj 104. rođendan Džeko je postao najstarija osoba na svetu koja se istetovirala. Novac za tetoviranje doniran je dobrotvornoj organizaciji koja pomaže teško obolelim osobama. U ovoj akciji za sada je prikupljeno više od 3.500 evra.

"Sve je ovo u dobrotvorne svrhe. Sledeće godine uradiću isto", rekao je Džek.

Džek kaže da je njegov tajni recept za dug život zapravo viski.

Džek ima osmoro unučadi i 21 pradete, a kako kaže svi oni za njega misle da je malo "blesav".

"Stvarno sam ponosna na njega. On je moj superheroj. On čak i ne voli tetovaže, ali hteo je da uradi nešto specijalno i humano", rekla je Džejn Džekova ćerka.

A great-grandfather has celebrated his 104th birthday by setting a world record by becoming the oldest person to get a tattoo. Brave Jack Reynolds has always been adventurous and was the oldest person to do the Ice Bucket Challenge when he was 102 - dressed in nothing but his Union Jack boxers. But he wanted to go one step further and had his nickname 'Jacko' along with his date of birth '06/04/1912' tattooed on his upper right arm yesterday.

Posted by Burnley Express on Wednesday, April 6, 2016

(Lad Bible)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track