NEVEROVATAN ČIN HUMANOSTI: Konobar u restoranu nahranio mušteriji bez ruku
Foto: Twitter/screenshot

Nije skidao osmeh s lica

NEVEROVATAN ČIN HUMANOSTI: Konobar u restoranu nahranio mušteriji bez ruku

Zanimljivosti -

Aleks Ruiz (22), konobar iz Džordžije, pomogao je mušteriji bez ruku da pojede obrok.

Aleks Ruiz nije oklevao da asistira neidentifikovanom čoveku u meksičkom restoranu "Cinco de Mayo" u kome radi. Mušterija je zamolila Aleksa za pomoć, a konobar je seo prekoputa njega i počeo da mu asistira. On je 30 minuta sedeo i pomagao muškarcu, dok su ostale mušterije sa divljenjem posmatrale.

Redžinald Vajdner, stalna mušterija, sedeo je za šankom kada se ova čudesna interakcija dogodila ovaj momenat zabeležio je mobilnim telefonom.

So I'm at cinco de mayo and Alex (server) had a man come in with no hands. So Alex is now helping the man eat his lunch. This seriously hit me right in the soul. Still good ppl in the world

Posted by Reginald Widener on Sunday, April 24, 2016

"Aleks nije skidao osmeh s lica sve vreme. Ni u jednom trenutku se nije požalio, delovalo je kao da mu je zaista stalo", rekao je Redžinald.

"Sedeo je sa njim sve dok nije završio s jelom. On je veoma dobra osoba, oduvek je bio takav", rekla je Aleksova koleginica Kristal Figueroa (24)

Redžinald je bio toliko dirnut momentom kada je fotografisao Aleksa da je morao to da podeli sa ljudima na Fejsbuku, a fotografija je za tili čas postala viralna.

(Daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track