PREVARA GODINE! Pogledajte zašto je Indijka rodila dete u 72. godini
Foto: Profimedia

Laži i prevare

PREVARA GODINE! Pogledajte zašto je Indijka rodila dete u 72. godini

Zanimljivosti -

Ove nedelje svet je bio šokiran kada je Indijka Daljinder Kaur rodila svoje prvo dete u 72. godini uz pomoć vantelesne oplodnje.

Iako je raznežila čitav svet tvrdnjom da je odlučila da rodi kako bi njen život bio potpun, isplivali su novi detalji vezani za ovo "čudesnu trudnoću" Daljinder Kaur, saznaje "Dejli Mejl".

Po svemu sudeći presudni razlog za rizičnu trudnoću i rođenje bio je korist, tačnije imanje vredno 500.000 funti. Otac detete, 79-godišnji gospodin Kaur već godinama se sudi oko nasledstva imanja sa sopstvenim ocem koji mu nije prirpisao zaostavštinu zbog toga što nije imao naslednike.

"Otac nije želeo da mi da nasledstvo jer nisam imao dece“, rekao je on. Dečak kojem su dali ime Arman začet je vantelesnom oplodnjom. Kada se rodio imao je samo dva kilograma, ali je ocenje kao zdrava beba. Iz klinike kažu kako su testovi gospođe Kaur pokazali da je sposobna da iznese trudnoću, a ovo je već drugi slučaj u njihovom bolničkom centru da je žena u svojim sedamdesetim uspela da rodi zdravo dete pomoću vantelesne oplodnje.

(DailyMail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track