HIT NA INTERNETU: Baka i deka došli iz Poljske na žurku u London i zabavljali se do 5 ujutru!
Foto: Facebook/screenshot

Heroji

HIT NA INTERNETU: Baka i deka došli iz Poljske na žurku u London i zabavljali se do 5 ujutru!

Zanimljivosti -

Baka i deka iz Poljske postali su heroji na internetu nakon što su kupili karte za jedan od većih klubova u Londonu, i ostali na žurci do ranih jutranjih časova.

Džejkob Hasli, organizator žurke pod nazivom "WetYourSelf", kojoj je ovaj stariji par prisustvovao, podelio je priču na Fejsbuku.

This amazing couple came to WYS! At fabric last night, both in their late seventies, had purchased tickets online in...

Posted by Jacob Husley on Monday, May 16, 2016

"Ovaj neverovatni par došao je na 'WetYourSelf' žurku čak iz Poljske. Sinoć su baka i deka, oboje u kasnim sedamdesetim, kupili karte na internetu jer su u novinama pročitali recenziju o klubu. Došli su kada su se vrata kluba otvorila, a isplanirali su da se vrate metroom kada se klub zatvori u 6 ujutru. Rekao sam im da imaju otvoren bar i dve tekile za početak, nakon čega su me upitali da li mogu da dobiju po šolju čaja. Zabavljali su se igrajući na podijumu, ali ne predugo jer baka koristi štake. Ostali su do 5 ujutru a mi smo ih ubedili da prihvate našu ponudu za besplatan taksi do kuće umesto da čekaju metro. Rekli su da su se baš dobro proveli i da su im se posviđali gosti i atmosfera. Toliko humora, ljubavi i razigranosti u ovo dvoje. Naša tela možda stare, ali su naše duše vanvremenske. Ljubav", napisao je Džejkob.

Ova fotografija i priča postali su hit na Fejsbuku.

(Mashable)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track