DA LI STE I VI MEĐU NJIMA? Ovi horoskopski znaci žive najduže
Foto: Shutterstock

Astro

DA LI STE I VI MEĐU NJIMA? Ovi horoskopski znaci žive najduže

Zanimljivosti -

Zaljubljenici u horoskop do sada su napravili brojna istraživanja kako bi saznali za koje je znakove najverovatnije da će imati dug i zdrav život.

Prema brojnim istraživanjima, najduže žive osobe rođene u znaku Raka i to zbog naravi koje bi neki nazvali sebičnom, a neki pažljivom. Rakovi vode dobru brigu o sebi i svom zdravlju i uvek se stavljaju na prvo mesto, a važno im je i što jedu i piju i da se dobro naspavaju. Vode dobro brigu o svojoj porodici i žele da budu zdravi kako bi što duže bili uz svoju decu.

Nakon njih, tu su Device koje su probirljive, odvažne i oštre i, laički rečeno, ne daju se opuste i zabave. Device su uredne i brižne i, poput Rakova, vode brigu o svom zdravlju, a veća je verovatnoća da će oni donositi stres osobama iz svoje okoline nego da će one biti pod stresom.

Uz Rakove i Device, na trećem mestu su Ovnovi koji imaju neke slične karakteristike kao i Device, a koji imaju ogromnu volju za životom i da ugađaju sebi. Jarčevi su takođe na glasu kao osobe koje žive dugo, a prema statistikama, dosta dugo žive i Škorpije i Strelci, ali samo zato što im rođendan pada na kraju godine.

Foto Vikipedija
Foto Vikipedija

Index

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track