TE NOĆI VIŠE NISAM VOZIO: Sve mračne tajne i ispovesti koje su čuli taksisti!
Foto: Profimedia

Zastrašujuće

TE NOĆI VIŠE NISAM VOZIO: Sve mračne tajne i ispovesti koje su čuli taksisti!

Zanimljivosti -

Na poziv jednog člana Redita, brojni vozači taksija i Ubera ispričali su najbizarnije scene koje su se odigrale u njihovim vozilima, najčešće kada je pao mrak... Naravno, uključili su se i putnici.

Cayhawt:

Slušao sam razgovor dve devojke koje su se seksale s istim tipom. Obe su se složile da je imao prevelik penis i da ih je bolelo jer je trajao baš dugo. Na kraju su zaključile da je sigurno gej. Takođe, svedočio sam raspravi dva srednovečna para koji su pokušavali da se slože oko seksa u četvoro. RexMinimus:Upoznao sam tipa koji ima apoteku ovde u Koloradu. Bio je pijan. Rekao mi je sve o tome kako vara suprugu. Kada je odlučio da napusti ljubavnicu i vrati se ženi, ona je poludela. Rekla je policiji sve o tome kako preprodaje nelegalni ekstrakt kanabisa nakon čega je uhapšen. Kad sam ga vozio, bio je pušten uz kauciju. Odveo sam ga do apartmana jer se nadao da će mu žena oprostiti i primiti ga nazad. Nije prestao da priča o tome koliko je voli. YetiPie:Pokupio sam mladi par koji se celim putem ljubio na zadnjem sedištu. Govorili su koliko se vole. Slatko. Ostavio sam ih i krenuo prema stajalištu. Odjednom sam začuo zvono i shvatio da je mobilni ispao nekome od njih. Javio sam se, a s druge strane bila je supruga momka koji je bio na mom zadnjem sedištu. Mislila je da je njen dragi na poslovnom putovanju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

CrimWarDaddy95:Meni je vozač mrtav ozbiljan rekao da planira ime da promeni u 'Nilrem' jer je to 'Merlin' kad se čita naopačke, a on je - čarobnjak.Michael_Pemulis:Seo sam u taksi i zamolio vozača da me odvede u Menhetn. Kad sam shvatio da sam u taksiju iz Nju Džersija pitao sam da li smem da zapalim cigaretu jer se u taksijima iz Njujorka ne sme pušiti. Rekao mi je da mogu i da uživam u vožnji. Nakon 10 ili 15 minuta pitao me pušim li marihuanu. Potvrdio sam. Odmah je izvadio džont i objasnio da to inače čuva za kraj smene. Zapalili smo, a on mi je rekao sve o tome kako je bilo u Egiptu za vreme revolucije. Baš sam se dobro zabavio i ostavio mu popriličnu napojnicu. asudan30:Jedne sam noći vozio Uber i bilo je poprilično dosadno sve dok nisam pokupio dva tipa koja su želela u striperski klub udaljen oko 65 kilometara. Nisam imao nikakvih problema s tim, svakako, znao sam da ću dobro zaraditi. Ušli su u automobil i činili se sasvim kul pa nisam brinuo. Čim smo došli na auto-put tip na suvozačevom sedištu počeo je da me ispituje kako je voziti za Uber i sve je postalo nekako čudno. Počeo je da me ispituje šta bih učinio da mi neko zgrabi volan i skrene automobil s puta i jesam li ikad razmišljao o tome da me u svakom trenu putnik koji sedi pozadi može zadaviti žicom... Počeo sam malo da paničim i pokušao sam sve prebaciti na šalu. Ali nije išlo, ovaj nije hteo da odustane.Bio sam srećan kad smo stigli do kluba. Izbacivač mi je dao 40 dolara napojnice jer sam ih doveo. Više nikada nisam vozio Uber. Je**š to...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

WachutuWarrior:Pokupio sam tipa u odelu oko 6 popodne i samo mi je rekao da do odredišta dođem najbržom mogućom rutom. Prvo me pitao koliko već dugo vozim Uber i gde živim. Nakon što sam mu odgovorio, ta me dva ista pitanja pitao još tri puta. Pogledao sam u retrovizor i video da nervozno svlači sako i da mu nije prijatno. Izgledao je kao neko na odvikavanju od droge. U jednom se trenutku izdrao: 'Je**mti!!!'. Pitao sam ga je li sve u redu, a on me glasno pitao gde smo. Objasnio sam mu, a nakon pet minuta je pitao isto pitanje. Smirio sam ga objasnivši mu da smo blizu odredišta. Tada se smirio. Kada smo stigli pokupio je svoje stvari, mirno zakoračio napolje, ljubazno se nasmejao i najnežnijim glasom ikad poželeo mi dobru noć i poručio mi da se čuvam ludaka. Bila je to jedna od nejjezivijih situacija u mom životu. Nakon toga sam kupio elektrošoker. Kasnije se nanizalo još nekoliko bizarnih situacija nakon čega sam od svega digao ruke i prestao da vozim. Drago mi je da je tako. MeltingDog:Pokupio sam jednu devojku u subotu. Bila je malo uznemirena i imala je suzne oči. Pitao sam šta nije u redu pa mi se otvorila. Ispalo je da joj propada posao koji je pokrenula. Pala je u dugove pa je počela da pleše u striptiz klubu.Rekla mi je da se to dobro plaća, ali i da joj je svake večeri zlo od svog alkohola koji mora da popije (fora je u tome da mora da podstiče goste da kupuju i piju što više). Mrzela je to i rekla mi da se oseća zarobljeno. Sve vreme me je ispitivala šta bih ja učinio u njenoj situaciji. Savetovao sam joj da ode u poresku i tamo pokuša nešto. U biti nisam imao pojma.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

coldeZ:U gej baru sam pokupio tipa koji mi se vrlo očigledno nabacivao. Nakon toga mi je priznao da je on suosnivač jedne slavne gejming kompanije. Ponudio mi je dve hiljade dolara da odem s njim u njegovu hotelsku sobu. Na kraju je odbio da napusti automobil ukoliko mu ne poljubim ruku. Zabavno.wosh_jamsley:Na parkingu sam pokupio devojku koja se baš svađala sa svojim momkom. Bojala se da ne zakasni na posao. Kada smo stigli rekla je da će samo kratko i da je pričekam. Ispalo je da je upravo dala otkaz. Kada smo se vraćali rekla mi je da se boji svog momka koji joj je jednom slomio ruku, ali da je ipak odvezem k njemu. Ostavio sam je tamo i nazvao pomoć. Ne znam je li se išta dogodilo. westport76:Kada sam vozio za Uber pokupio sam zgodnu devojku u baru. Bila je sreda veče, a ona je bila potpuno pijana. Ušla je u auto, ispričala se jer je pijana i pitala me mogu li je samo malo provozati uokolo sa spuštenim prozorima. Već sam se počeo pripremati za čišćenje automobila i jednom sam rukom uspeo da nađem vrećice za povraćanje. No, ona je samo mirno sedela s jednom rukom napolju.Pitala me jesam li ikad razmišljao o smrti. Rekao sam da jesam. Tada mi je rekla da ima rak na mozgu i da su ga otkrili prekasno za bilo kakvo lečenje. Sećam se da mi je srce počelo divljački da udara. Rekla mi je da umire i da će sve biti u redu. To je veče slavila s kolegama s posla, imali su oproštajno druženje. Rekla im je da je dobila posao izvan zemlje. - Nisam im rekla da 'izvan zemlje' zapravo znači - 'nebo'. Isuse. Bože. Nakon što sam je ostavio isključio sam aplikaciju i plakao sve do kuće.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

hey:Ovo se dogodilo mom prijatelju. Pokupio je dve devojke, recimo da su se zvale Ešli i Emili. One su bile najbolje prijateljice i baš su krenule da proslave rođendan od Emili. Negde na pola puta Emili se predomislila i rekla da ipak želi kući. Ešli je na to poludela jer je ona isplanirala celu noć pa su se brutalno posvađale. Nakon što je ostavio Ešli, Emili mu je priznala da je trudna, ali da još uvek ne želi da Ešli to sazna. GoChaca:Jedan mi je vozač Ubera rekao kako mu je u auto uleteo jedan besan tip, bacio mu 500 dolara i rekao mu da ga vozi do Vegasa. Dakle to je 500 dolara povrh ogromne cene koja mu je naplaćena putem aplikacije. Put do Vegasa je trajao četiri sata, a tip je sve vreme bio na telefonu i svađao se s mamom. Ostavio sam ga ispred hotela gde ga čekala mama koja je samo nastavila da viče na njega. Pre nego šti su se razdvojili tip mu je dobacio još nekoliko stotkica... SwagathonMarathon:Pokupio sam momka koji mi je rekao da je u kasnim 20-im godinama i da se seksa sa devojkom koja je baš napunila 18. Odgovorio sam mu da mi je drago, ali on je odgovorio da to nije dobro, da mu je život sranje i da ne može postati srećan bez obzira na sve što čini da se učini srećnim. Rekao mi je da često gleda snimke ljudi koji čine samoubistva i da često želi da ima hrabrosti poput njih da to učini. Rekao mi je da putuje u San Francisko. Tamo će potrošiti sav novac, a onda se baciti s mosta. Nisam znao šta da uradim. Kada smo stigli na odredište, rekao sam mu da se nadam da će stvari postati bolje, a on mi je mirno odgovorio da neće. Nadam se da je potražio pomoć. 1_point_21_gigawatts:Jednom sam pokupio dva Rusa u vrlo skupoj odeći. Vozio sam ih od jednog do drugog bara na zapadu Čikaga. S obzirom da sam radio za kompaniju u vlasništu Rusa, znao sam pokoju reč ruskog jezika. Njih dvoje su na zadnjem sedištu raspravljali tišim glasovima i bili su poprilično nervozni. Nisam razumeo sve, ali jesam neke stvari poput: 'To je smrt, to je ozbiljno', 'Krv je na meni', 'Ja nisam loš čovek'. Drugi ga je muškarac smirivao i govorio mu da se opusti. Taman kada su izlazili iz automobila, ja sam im, poput pravog idiota, poželeo laku noć. Na ruskom. Samo jedan od njih me čuo i prodorno me pogledao. Vratio se prema meni i posegnuo u sako na šta sam umro od straha. Izvadio je novčanicu od 100 dolara i na engleskom mi rekao: 'Moj prijatelju, razumemo li se?'. Uzeo sam novac, potvrdno kimnuo glavom i otišao. Tu noć više nisam vozio.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track