(VIDEO) Nakon samo 10 sati života: Ova beba je postala pravo čudo, lekari nemaju objašnjenje!
Foto: Printskrin YT

BILA JE PROGLAŠENA MRTVOM

(VIDEO) Nakon samo 10 sati života: Ova beba je postala pravo čudo, lekari nemaju objašnjenje!

Zanimljivosti -

Sve je bilo spremno za njenu sahranu, međutim, kada su je roditelji poslednji put videli u sanduku, desilo se nešto potpuno neočekivano

Malena beba je došla na svet 3 meseca pre termina i nažalost, posle samo 10 sati proglašena je mrtvom."Moja žena je najpre videla malo telo, a zatim dotakla malene ručice", rekao je bebin otac Fabijan. Sve je bilo spremno za njenu sahranu, međutim, kada su je roditelji poslednji put videli u sanduku, desilo se nešto potpuno neočekivano.Beba se pomerila i zaplakala. Lekari nemaju objašnjenje za ovu pojavu. Fabijan i njegova žena su (malo je reći) presrećni i samo mogu da zahvale Bogu na čudu koje im je poklonio. Nema sumnje da je ova priča zaista dokaz da su čuda moguća.

Čitajte još na portalu Stil: Roditelji, bez straha: 6 zlatnih saveta pedijatara o bebinim prvim danima! Svako veče stavite kašičicu ove smese pod jezik: Telo postaje alkalno, sprečava razvoj bolesti! Muž saznao da mu je žena trudna nakon vazektomije: Svojim postupkom zapanjio sve! (VIDEO) Zamislite želju i ovaj manastir će vam je ispuniti: Svetsko čudo u srcu Srbije! (FOTO, VIDEO) 7 trendova za jesen / zimu 2016.: Ovo će nositi samo najmodernije žene! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track