KONOBAR ISPRIČAO GOSTU TUŽNU PRIČU: 2 godine nije video porodicu, a kad je naplatio, usledio je ŠOK
Foto: Printscreen/FB

Napojnica

KONOBAR ISPRIČAO GOSTU TUŽNU PRIČU: 2 godine nije video porodicu, a kad je naplatio, usledio je ŠOK

Zanimljivosti -

Konobar iz Teksasa Ben Milar (22) dobio je napojnicu 750 dolara od gosta kojem je spomenuo kako nije video svoju porodicu u Severnoj Irskoj više od dve godine.

Naime, on je rekao da mu je veliku napojnicu dao muškarac po imenu Džefri koji je došao na večeru sa svojom porodicom.

Džefri mu je rekao kako često posećuje Irsku, a Milar mu je tada spomenuo kako bi rado češće viđao svoju porodicu.

Millar je celo veče posluživao Džefrijevu porodicu, a nakon što su otišli, imao je šta da vidi - ostavili su mu napojnicu od 750 dolara uz dirljivu poruku: "Nadamo se da ćeš s ovim moći da stigneš do Irske za praznike". .

Millar je izjavio kako je bio u šoku zbog njihove velikodušne napojnice i kako je odmah poruku pokazao svom kolegi koji je priznao da za 11 godina staža nikad nije dobio toliku napojnicu.

Ben planira da čuva novac dok mu se devojka ne porodi, a nakon toga planira da zajedno s porodicom obiđe rođake u Belfastu.

"Nadam se da ću naći Džefrija da bih mu dao do znanja koliko mi znači to što je učinio. Znači mi neizmerno mnogo, a još više znači mojoj porodici u Irskoj koja se raduje što će me videti nakon više od dve godine - rekao je Milar i dodao kako bi volio da i Džefri dođe u Irsku kako bi mu pokazao "pravu Severnu Irsku, ne samo iz turističkog aspekta".

Jutarnji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track