Najnovije vesti

STARO PRORICANJE POMOĆU JABUKE: Saznajte za koga ćete se udati, izaberite boljeg udvarača...
Foto: Profimedia

Uputstvo

STARO PRORICANJE POMOĆU JABUKE: Saznajte za koga ćete se udati, izaberite boljeg udvarača...

Zanimljivosti
15:58h

Proricanje pomoću jabuke nekada je pomagalo devojkama da izaberu koji je udvarač bolji za njih!

Ovo su 5 zaista malo luckastih starih proricanja pomoću ove voćke. Možete da saznate za koga ćete se udatu, ili kojeg između dva potencijalna udvarača da odaberete za vas. Ali ko zna mozda u svemu ovome ima i malo istine.

Da bi ste saznali ko je vaša sledeća ljubav, tj. na koje slovo mu počinje ime, uzmite i ogulite jabuku iz jednog cuga i celu goru bacite preko glave i ona treba da kada padne na tlo da napravi slovo na koje će se zvati vaša sledeća ljubav.

Jedite jabuku ispred ogledala, pod svetlošću sveće, u nekom trenutku treba da vam se prikaze lik vaše sledeće ljubavi.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ako ste neodlučni oko dva udvarača, uzmote što više semenki od jabuke i zalepite ih na lice i kako budu otpadali neizmenično im dajte imena potencijalnih udvarača. Poslednja koja otpadne i čije ime bude nosila taj je najbolji za vas.

Ako želite da znate da li vaša sadašnja ljubavna veza ima budućnost uzmite dve semenke jabuke i jednoj dajte svoje ime, a drugoj ime vaše ljubavi. Potom ih bacite u vatru i ako odlete na dve različite strane nećete uskoro biti ni u romantičnoj vezi, ako semenke izgore, tiho bez iskakanja, vaš partenr nikada neće predložiti venčanje, ali ako obe semenke odlete na istu stranu vi već možete da birate venčanicu.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(besnopile)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja