(VIDEO) KUPILI SU STARU STOLICU ZA 700 DINARA: 6 godina im stajala na tavanu, a kad su videli šta se krije u njoj, zanemeli su!
Foto: Profimedia

KAD NEKO IMA SREĆE

(VIDEO) KUPILI SU STARU STOLICU ZA 700 DINARA: 6 godina im stajala na tavanu, a kad su videli šta se krije u njoj, zanemeli su!

Zanimljivosti -

Bračni par Angus i Anđela Milner-Braun iz Škotske kupio je stolicu i platio je samo 5 funti (700 dinara) ne znajući šta je u njemu sakriveno.

Naime, pre deset godina su kupili obaj deo nameštaja i mislili su da je tapaciraju, ali nisu imali novca pa su je stavili na tavan.

Posle više od šest godina, Angus se popeo na tavan i ugledao stolicu. Rešio je da konačno obnovi i presvuče. Počeo je da skida tapacirung i nije mogao da veruje šta je našao!

Unutar tapacirunga bio je skriven nakit. Nije odmah rekao supruzi već joj je poklanjao komad po komad.

foto: Printscreen

Za godišnjicu braka poklonio joj je dijamantski prsten koji je pronašao u stolici. Zatim dijamantske minđuše, pa broš od dragog kamenja.

"Nikada nisam pomislila da bi u tapacirungu stolice moglo da bude nešto sakriveno nešto moglo biti sakriveno. Nisam mogla da verujem"; izjavila je Anđela. Vrednost ovog nakita procenjena je na 6.600 dolara.

Kurir.rs/Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track