ASTROLOG UPOZORAVA: Ako se osećate mladim, čuvajte se u nedelju! Pun je Mesec i vreba smrt!
Foto: Profimedia

OČEKUJE SE NAPETOST

ASTROLOG UPOZORAVA: Ako se osećate mladim, čuvajte se u nedelju! Pun je Mesec i vreba smrt!

Zanimljivosti -

U nedelju, devetog jula, očekuje nas pun Mesec, a ta prirodna utiče na mnoge ljude! Naime, u danima punog Meseca, apsolutni kosmički elementi na Zemlji kao što su apsolutna Zemlja, apsolutna Voda i apsolutni Vazduh su privučeni ka Mesecu, navodi astrolog Zoran Petrović Šumadinac.

Ovo stvara vrstu pojasa sa visokim pritiskom. U ovom procesu na fizičkom nivou, kada je voda privučena prema Mesecu, gasoviti elementi vode (vodena para) uzdignu se iznad vode i uđu u suptilni pojas sa visokim pritiskom. S obzirom na to da je dominantna forma negativnih energija gasovita, one su takođe uvučene u suptilni pojas. Ovde se one udružuju i uvećavaju snagu međusobno. Dakle, tokom ovih dana pojačano vrše uticaj na čovečanstvo. Rezultat toga je da uticaj duhova na čovečanstvo na fizičkom i mentalnom nivou mogu biti čak tri puta jači.

foto: Profimedia

Faza punog Meseca ili kako drugačije se ova pojava naziva uštap, ovog meseca pada pod Rakom, gde je takođe vlada planeta Mesec. Kada se poklope pun Mesec i horoskopski planeta Mesec, jasno nam govori da period od punog meseca jula do punog meseca avgusta neće biti miran period.

Prirodni element Voda koja je ključna za ovu mesečevu menu, nagoveštava nam da će mlađe osobe na žalost umirati ali i dosta saobraćajnih udesa možemo očekivati. Voda po sebi simboliše suze i patnju, sa fokusom između dva meseca donosi smrt mlađe populacije i bol. Takođe tokom prve tri nedelje možemo očekivati veću konstantnu napetost, povišen pritisak kao i dešavanja u predelu grudnog koša.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Zoran Petrović Šumadinac/aura.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track