Najnovije vesti

FENG ŠUI ZAŠTITA OD PROVALNIKA: 2 predmeta koja odvraćaju krađu i nesreću od kuće
Foto: Shutterstock

PRE PUTOVANJA

FENG ŠUI ZAŠTITA OD PROVALNIKA: 2 predmeta koja odvraćaju krađu i nesreću od kuće

Zanimljivosti
09:20h

Provale i krađe dešavaju se u kućama širom sveta nažalost skoro svakog dana. Međutim, feng šui stručnjaci veruju da njihova tehnika može da zaštiti dom od takvih nevolja., piše Lovesensa.  

Jedan vid zaštite jeste Bagua ogledalo čiji okvir ima oblik osmougla Ovo ogledalo se postavlja iznad ulaznih vrata ili sa strane kuće ka pravcu iz koga verujete da može doći potencijalna opasnost. Takođe, mnogi veruju da je najbolja zaštita feng šui figura pod nazivom Fu Dogs (pola lav, pola zmaj) koja treba da se drži u blizini ulaznih vrata.

Ritual koji je najdelotvorniji možete izvesti kad god odlazite od kuće. Vizuelizujte svoj dom i zamislite kuću okruženu belom svetlosti koja simbolizuje pozitivnu energiju. Na taj način stvarate energetski štit oko kuće i sprečavate nesreće.

Uprkos svim tehnikama, stručnjaci ističu da feng šui nije magija, pa ako ste često imali problema sa provalama i krađom nabavite alarm. Dodatan savet je da kuću ukrasite svetlom, različitim, lampicama i svetiljkama, što će stvoriti utisak da ste kod kuće iako niste, a i učiniće da vaš dom izgleda čarobno.

PROČITAJTE JOŠ:

DOBAR FENG ŠUI: Ove stvari u kupatilu uništavaju vaš život

KAKO DA SE ZAŠTITITE OD ENERGETSKIH VAMPIRA

5 NAČINA da očistite energiju i zaštitite je od negativnosti

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...