Najnovije vesti

URNEBESNO! OPROŠTAJNO PISMO NEUNIŠTIVOM USISIVAČU: Posle 68 godina umro je čačanski zmaj! Videli su ga Mojsije, Keops i Gagarin!
Foto: Printscreen/Facebook

HIT NA INTERNETU

URNEBESNO! OPROŠTAJNO PISMO NEUNIŠTIVOM USISIVAČU: Posle 68 godina umro je čačanski zmaj! Videli su ga Mojsije, Keops i Gagarin!

Zanimljivosti

Ovaj mladić je napisao oproštajno pismo legendarnim "Slobodinim" usisivačima koje je svaka kuća imala u jednom trenutku.

 

Rumun 2000, kako se potpisuje na Fejsbuku je zasmejao sve na društvenim mrežama ovim potezom, a ovako glasi njegova poruka:

 

"Posle 68 godina čekanja da se pokvari ovaj otac svih usisivača, moji su ipak poklekli i kupili novi, ali u mom srcu on će uvek biti broj JEDAN!
Istorija prvi put spominje legendarni Slobodin usisivač u 48 veku p.n.e. Crteži i freske ovog besmrtnog čačanskog giganta nalaze se u svim drevnim kulturama a najbrojniji su u Majanskim Kumapulku pećinama. Po njihovom verovanju, folkloru i predanju, Bog Marduk sa planete Osiris iz Zapadnokruščićanskog sasvežđa, se spustio na zemlju u vatrenim kočijama i ljudima darivao vatru i Slobodin usisivač. Postoje i brojni crteži i zapisi na glagoljici na kojima se jasno prikazuje kako Egipćani plavim Slobodinim usisivačem usisavaju šenicu u Keopsovoj piramidi. Grčki filosof i istoričar Hepokle u svojim zapisima navodi da je lokalno stanovništvo vekovima usisavalo pustinje čačanskim zmajem i tako povećavalo površine obradive zemlje. U Starom zavetu se napominje da je Mojsije Plavim usisivačem razdvojio more i tako napravio prolaz jevrejima koji su iz Krajine bežali za Srbiju. Lokalni istoričar Zoran Janković insistira na tome da je Spartanski kralj Leonida sa svojih 300 hajduka, zvukom ovog usisivača plašio Persijske slonove koji su potom histerično skakali sa litice u Rzavu. Juri Gagarin je potvrdio da iznad Jonosfere postoje samohodni Slobodini usisivači koji levitiraju i već bilionima godina usisavaju kosmičku prašinu, komete i asteroide koji ugrožavaju zemlju. U 300 milijardi godina postojanja ovog oca svih usisivača i elektronskih uređaja uopšte, nije zabeležen niti jedan jedini kvar. Slovački Institut Za Univerzitet na Vinči je 1456 godine ustanovio da ovaj usisivač i pokvaren radi! Hvala ti za sve oče komunističke tehnologijem nek ti je večna slava i hvala... Pra pra pra unuci moji, čekaće vas ispravan", napisao je on na svojoj stranici.

 

 

Kurir.rs, Foto: Printscreen

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir TV VESTI UŽIVO: Bezobrazluk! Ivana ostala bez medalje jer je iz Srbije!

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...