HOROSKOP OTKRIVA KAKVI ĆETE BITI U STAROSTI: Device su matora gunđala, a Lavovi večite prznice
Foto: Shutterstock

ZABAVITE SE

HOROSKOP OTKRIVA KAKVI ĆETE BITI U STAROSTI: Device su matora gunđala, a Lavovi večite prznice

Zanimljivosti -

Za Jarčeve se s razlogom kaže „U mladosti starac, u starosti mladac“, a Strelčevi će i u poznom dobu sačuvati smisao za humor

Karakteristike rođenih u pojedinim horoskopskim znacima su, kažu astrolozi, određene položajem zvezda pri rođenju, ali postoje i neke promene u karakteru koje kako starimo postaju izraženije.

Osobine tipične za neki astrološki znak u mladosti ponekad se „pod stare dane“ mogu pretvoriti u potpunu suprotnost.

Pročitajte kakvi ćete biti u periodu od rane mladosti do starosti.

Ovan

Mladi Ovan je dete koje je radoznalo, spremno na nestašluke i puno života. Oni ili naglo ulaze u brak, ili ga večno izbegavaju. Po prirodi su individualci. S njima je život vrlo dinamičan i nikad nije dosadan.

U starosti će, ako ih bolest ne spreči, takođe biti vrlo aktivni. Ni tada neće voditi miran život, a ako im nedostaje uzbuđenja, postaće pravi gnjavatori. Ako mogu, do poslednjeg trenutka života baviće se sportom.

Bik

U mladosti su velike šarmeri koji osvajaju okolinu. Ako odrastu u blagostanju, postaće veoma srećni, ali ako odrastu u siromaštvu, taj period će želeti da zaborave. Brak sklapaju ili iz ljubavi, ili, češće, zbog interesa. Novac im je važan isto koliko i partner. Izbegavaće brak sa osobom koja nema para.

U starosti će uživati ukoliko su se u životu obogatili. Ne vole ništa da dele. Ukoliko ostare u oskudici, postaće puni gorčine i nezadovoljstva.

Blizanci

U mladosti su srećni i ispunjeni, uvek u pokretu i imaju veliko društvo. Spretni su u komunikaciji, a kad počnu da pričaju, ne zatvaraju usta.

Njihovim partnerima od početka veze mora da bude jasno da im je društveni život vrlo važan. Putovanja i kretanje medu ljudima ih čini srećnim. Ako uz sebe imaju životnog saputnika sličnog senzibiliteta, nikad im neće biti dosadno. A ako ostanu sami, obnavljaće stara poznanstva.

Rak

Mladi Rakovi su osećajne i nežne osobe, s kojima treba biti pažljiv, ali to ne znači da ih treba držati pod staklenim zvonom. Njih stalno treba podsticati da prihvate život sa svim radostima i tugama koje on donosi. Kad stvore stabilan dom i porodicu, provešće prijatnu starost, ispunjenu porodičnim okupljanjima najbližih. Ako ostanu sami, postaće tužni i melanholični. Ovi ljudi vrlo često žive u prošlosti.

Lav

Mladi Lavovi su nemogući do trenutka kad postanu centar dešavanja. Najveća uvreda za njih je ignorisanje. Ulazak u bračne vode obavezno mora biti pompezan i uvek gledaju da im brak donese viši status. Vole sjaj, raskoš i slavu. Ako nemaju publiku - nesrećni su. I u starosti su veoma sujetni. Važno im je da se za njih zna. Ako su nešto postigli u životu, u stanju su satima da pričaju o tome. Ako su rezultati izostali, lažu o sebi kako bi se prikazali u najboljem svetlu.

Devica

To su uglađena deca koja paze na ponašanje i izgled i uvek su pristojni i dobri. Oni uvek žele unapred da znaju šta će se dešavati. Tako je i s partnerom - jer prvo sagledaju kakva im je zajednička budućnost. U starosti Device postaju sve zahtevnije u organizaciji života i posla. Svaka sitnica u njihovom životu treba da ima tačno određeno mesto. Ukoliko je u životu propustila nešto njoj važno, pod stare dane će dosta prigovarati i gunđati. Oni zadovoljni životom će proživljavati drugu mladost.

Vaga

U ovom znaku su rođeni najveći šmekeri i šarmeri. Veseli su i nasmejani, druželjubivi i uvek vode računa o svom imidžu. Najčešće su u centru pažnje u svom okruženju, ali u širokom luku izbegavaju ljude koji im ne prijaju. Pri donošenju odluka su izuzetno neodlučni. Brak im je najvažniji u životu jer na život gledaju kao na nešto što treba proživeti u paru. Ljubav, iskrenost i pravda su njihov san i poenta života.

U starosti će biti ispunjeni ako pronađu partnera koji razume njihov umetnički svet. Ako ostanu sami, biće usamljeni i večito će tražiti svoju bolju polovinu.

Škorpija

Od najranijih dana vole da provociraju, ruše tabue i da izazivaju sukobe. U detinjstvu ih treba pravilno usmeravati i stalno nadzirati. Kad se odluče da uđu u brak, učiniće to promišljeno. Dosledni su i ne trpe površnost. Seks im je jako važan i stalno nastoje da ga unaprede. Skloni su avanturama.

I u starosti su aktivni. Pošto imaju sklonosti ka sportu, i u ovom životnom dobu su pokretni. Ako su sami, posvetiće se proučavanju prirode i misterija.

Strelac

Oni su veseljaci odmalena i s njima nema velikih briga. Skloni su gojaznosti, pa o tome treba da vode računa. Kad stupaju u brak, čine to galantno. Umereni su i svi ih rado prihvataju. Smisao za humor kod njih igra važnu ulogu u životu i pomaže da im da prežive teškoće.

U starosti će drugima rado prenositi svoje mudrosti i životna iskustva. Ni tada ih neće napustiti smisao za humor i sklonost da pozitivnm stavu.

Jarac

Osobe rođene u ovom znaku se u mladosti ponašaju preozbiljno za svoje godine. Međutim, iza toga se kriju anjivost i ambicioznost. Oni sve pažljivo planiraju i ponašaju se zrelo i kontrolisano. Najčešće su u odbrambenom stavu, a u školi su dobri učenici. U zajednicu s partnerom ulaze srcem.

Tek u starosti oni počinju da se opuštaju i postaju veseliji, sa pozitivnim stavom. Za Jarce se kaže „U mladosti starac, u starosti mladac“.

Vodolija

U mladosti se uvek ističu po nekom specifičnom talentu, ali i po svakojakim ludorijama, i zato ih treba kontrolisati. Ponekad u brak stupe nepromišljeno, a ako ostanu sami, žive kao pustinjaci.

U starosti se prepuštaju svojim željama i sklonostima kojima nisu mogli da se posvete u mladim i srednjim godinama. Oni vrlo često tada polože vozački ispit ili se posvećuju sportu.

Ribe

U mladosti sanjare, pa ih povremeno treba „spustiti na zemlju“. Uspešni su i priznati u umetničkim vodama. U braku su skloni idealizaciji partnera. Ako nađu srodnu dušu, uživaće.

U starosti se konačno prepuštaju svojim sklonostima i kreativnosti, a vole i da lenčare. Ponekad ta lenjost predugo traju pa ume da napravi problem kod partnera. Ponekad iz dosade smišljaju intrige jer ih to zabavlja.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir dnevni horoskop za 19.08.2017.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track