Najnovije vesti

BEOGRAĐANKA OTKRILA NAJGORE GADOSTI: Hotel u kom radim je skrovište za preljubnike, svingere, biznismene i pevačice!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

BEOGRAĐANKA OTKRILA NAJGORE GADOSTI: Hotel u kom radim je skrovište za preljubnike, svingere, biznismene i pevačice!

Zanimljivosti

Beograđanka Ivona već nekoliko godina radi kao recepcionerka u hotelu. U poslednjih sedam godina, videla je zaista sve i svašta i otkrila šta se sve dešava u hotelu u kom ona radi.

Ovo je njena ispovest: "U našem hotelu ne odsedaju samo turisti. Ozbiljni poslovni ljudi ovde retko dolaze da bi sklapali poslove. Isključivo dolaze  zbog drugih stvari i to u ženskoj pratnji, uglavnom mlađih devojaka. Što se tiče posla, mogu reći da nam odlično ide! Imamo razne ponude smeštaja od kojih je napopularniji - dnevni odmor. Taj izraz ustalio se u hotelima koji svesno nude svoje sobe za razne aktivnosti koje ne uključuju spavanje. Kad na nekom hotelu vidite reklamu za "dnevni odmor" znajte da je to mesto gde ljubavnici odlaze na brzi seks. I cene su, kako se mi znamo šaliti, popularne. Naš hotel je jedan od najstarijih u Beogradu što se tiče ovakve ponude, mi smo u startu odmah znali u kom smeru ide naše poslovanje. Imamo dobru lokaciju, ugodan smeštaj, povoljne cene i garantujemo diskreciju. A verujte mi, svašta se može videti. Dolaze nam poznate i manje poznate pevačice u društvu raznih biznismena i sportista, kako bi se "družili" u našem hotelu.

foto: Profimedia

Nedavno sam imala problem kad je u hotel utrčala žena i upitala je li joj tu suprug, jer je vozeći glavnom ulicom ugledala njegov automobil na hotelskom parkingu. Mi smo već utrenirani za takve situacije pa sam ja odugovlačila razgovor dok je kolega obavestio muškarca i njegovu ljubavnicu da je došlo do problema. Obzirom na to da supruga nije odustajala i pokušala je muža dobiti na mobilni telefon oni su se iskrali kroz prozor, on je otrčao u neku uličicu i čekao ljubavnicu da ga pokupi svojim automobilom. Kasnije smo saznali da se potom javio supruzi i rekao joj da mu se pokvario automobil pa ga je parkirao ispred hotela i pozvao prijatelja da ga pokupi. Bila je to luda situacija, ali nije ni prva a ni poslednja! Mi goste ne ispitujemo previše, iako svi znamo zbog čega su oni u našem hotelu. Naš posao je da ih uslužimo, predamo im ključeve i naplatimo sobu.

foto: Profimedia

Što se tiče parova dolaze nam razni profili! Iako ne pitamo previše, u nekim slučajevima nije teško otkriti pozadinu priče, pogotovo ako se parovi vraćaju više puta. Iako, ima dosta muškaraca koji dolaze sa različitim devojkama, ima i profesora s fakulteta koji dolaze kod nas sa svojim studentkinjama. To mi je grozno, ali nije na meni da morališem niti da preispitujem. Ima svakakvih profila ljubavnika, od starijih muškaraca sa mnogo mlađim devojkama, do poslovnih žena s mladim zgodnim momcima, a u zadnje vreme mi znaju doći i po dva muškarca.

Kako im je vrlo neprijatno, onda znaju uzeti odvojene sobe - valjda da se malo odmore od posla. Često nam dolazi i više parova odjednom, tu se uglavnom radi o bračnim parovima, a svaki par uzima svoju sobu. Doduše, na kraju svi završe u jednoj, obzirom da je očito reč o svingerima, ali mi ne zavirujemo ljudima u sobe pa nas ni ne zanima što rade unutra dok god je sve u redu. Doduše, često imam pozive u sobu od strane iscrpljenih parova koji me mole da im donesem vodu, piće, kondome ili nešto slično.

Tako sam u tim prilikama dosad imala više ponuda da se priključim nekom paru u trio, a jednom me je gost, dok mu se ljubavnica tuširala, potpuno go uhvatio za grudi, pribio uza zid i zadigao mi suknju, ali sam mu zviznula šamarčinu i zapretila da ću pozvati policiju. Nakon toga mi se izvinio na recepciji i nikad nije došao u naš hotel.

foto: Profimedia

Ali da nisu baš uvek svinje isključivo muškarci je primer od pre nekoliko meseci kad nam je došla majka s detetom od nekih dve, tri godine. Uzela je dve sobe za dnevni odmor, rekla je da je druga soba za njenog prijatelja koji će doći uskoro. Nije nam odmah bilo jasno, ali smo kasnije shvatali. Ona je otišla da uspava dete, a potom je prešla u sobu u koju je stigao muškarac. Toliko je bila glasna da smo i mi na recepciji morali slušati njene krike. A dete je za to vreme spavalo u drugoj sobi. Nije dugo trajalo, muškarac je izašao nakon manje od sat vremena, a ona se vratila detetu dok se nije probudilo. Odjavila iz hotela i otišla s detetom. A s obzirom na to da se gosti menjaju munjevitom i brzinom i retko se zadržavaju u hotelu više od nekoliko sati, iza sebe u sobama ostavljaju pustoš. Kad napolju pušim sa sobaricama, često mi znaju pričati šta sve nalaze u sobama: upotrebljene kondome, tampone, razne izlučevine po posteljini, a neki parovi u brzini iza sebe ostavljaju i neke seksualne igračke. Meni je u početku bilo zaista teško, čak i na momente mučno, ali danas sve to gledam drugačije. Recimo da sve to što se događa oko mene gledam kao deo mog posla i trudim se da me se ne tiče previše. I više me ništa ne može šokirati. Nadam se."

foto: Profimedia

(Kurir.rs, Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Ko je naručio likvidaciju vođe rakovičkog klana?

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...