(FOTO) KO JE NAJGLUPLJA OSOBA NA SLICI? Izaberi jednu i saznaj šta to govori o tebi
Foto: Printskrin

NE RAZMIŠLJAJ PUNO

(FOTO) KO JE NAJGLUPLJA OSOBA NA SLICI? Izaberi jednu i saznaj šta to govori o tebi

Zanimljivosti -

Svaki izbor koji napravimo u svakodnevnom životu govori nam, na neki način, o tome ko smo. To nam pomaže da bolje razumemo sebe i svoje reakcije u određenim situacijama. Pred vama je jedan vrlo zabavan tekst.

Pogledaj sliku i odluči koji od ovih muškaraca postupa "najgluplje". Nemoj da razmišljaš preterano.

foto: Printskrin

Osoba broj 1

Ukoliko je vaš izbor osoba koja samo sedi i čeka da grana padne nakon što ju osoba do nje odsekla, vi ste neko ko često odustaje. Iako imate vlastito mišljenje, ne znate kako uticati na situaciju, pa radije prihvatate ponuđene uslove u koje vas dovode drugi. Niste skloni svađama, više volite kada su stvari tihe i miroljubive. Pošteni ste i imate blag temperament.

Osoba broj 2

Vi ste ljubazna osoba, ali skloni ste brzopletom donošenju odluka. Obično ne dajete sebi dovoljno vremena za razmišljanje o svojim odlukama ili priliku da pogledate širu sliku. Zbog toga grešite, a to se možda ne bi dogodilo da uzmete to potrebno vreme za razmišljanje. Ljudi vas doživljavaju i kao tvrdoglavu osobu.

foto: Profimedia

Osoba broj 3

Vi ste tip osobe koja se bori do kraja. Retko odustajete i borite se za svoja uslove do poslednjeg trenutka. Imate smisao za posao i možete biti vrlo uspešni jer razmišljate o raznim strategijama kao rešenjima za različite situacije i probleme.

Osoba broj 4

Čini se da ste vi pravi buntovnik! U stanju ste da se borite i protiv samog sebe u nekim situacijama da biste dokazali "svoju poentu". Zbog bunta, nekada ispašta racionalnost. No u jedno nema sumnje, rođeni ste revolucionar iako ćete nekada sami sebi napraviti štetu.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Fokuzz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track