Najnovije vesti

HOROSKOP ZA SUDAR MOĆNIH ENERGIJA: Ovaj znak očekuje velika strast na kraju nedelje
Foto: Shutterstock

Astro ljubavi i briga

HOROSKOP ZA SUDAR MOĆNIH ENERGIJA: Ovaj znak očekuje velika strast na kraju nedelje

Zanimljivosti

Dnevni horoskop predviđa povoljan položaj Merkura i Meseca, što ukazuje na period za dobru komunikaciju, razmenu ideja i odnosa, a evo koji znak će uspeti da privuče osećanja ljubavi, piše Lovesensa.

Dragi Bikovi, zvezde za vas planiraju pozitivne promene na horizontu sentimetalnosti i romantike. Ako ste nedavno upoznali osobu koja je ukrala vaš tajanstveni i stidljivi pogled, moguće je da vam baš ta osoba ovog petka da do znanja kolike ste varnice probudili u njegovom srcu. Ako vam nijedna osoba trenutno ne pada na pamet, onda će vam iznenadan susret na kraju radne nedelje doneti romantičan sudar energija.

Bikovi koji imaju partnera već odavno osećaju da je njihova veza zaglavljena u sivoj rutini, ali danas je pravi trenutak da začinite odnos sa partnerom. Ključ ljubavi i strasti krije se u iskrenoj komunikaciji! Situacija na poslovnom planu se ne menja, ali teško uspevate da se posvetite poslu zbog okupiranosti privatnim problemima. Moguće je da vam energija često opada, ali to ne treba da vas brine.

PROČITAJTE JOŠ:

KAKO DA PRIVUČETE NOVAC I BOGATSTVO

KAKO DA PRONAĐETE LJUBAVNOG PARTNERA

FENG ŠUI PRAVILA ZA KUHINJU - OVE BOJE U KUHINJI PRIVLAČE ZDRAVLJE I NOVAC

(Kurir.rs/Lovesensa/Foto: Shutterstock)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir dnevni horoskop za 08.12.2017.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...