SVI VOLIMO SLATKIŠE: Čokolada, bombone i lizalice govore dosta toga o vašoj ličnosti! SAZNAJTE SVE O SEBI!
Foto: profimedia

otkrivaju o vašem karakteru

SVI VOLIMO SLATKIŠE: Čokolada, bombone i lizalice govore dosta toga o vašoj ličnosti! SAZNAJTE SVE O SEBI!

Zanimljivosti -

Čak i oni koji vode računa o zdravlju imaju slatke zalogaje kojima ne mogu da odole.

Neke slatkiše volimo više, neke manje, ali najčešće svi posežemo za njima. Da li ste znali da slatki zalogaji mogu da otkriju dosta toga o vašem karakteru.

1. Gumene bombone

Ako vam je ovo omiljeni slatkiš, vi ste veliko dete u duši. Optimista ste i volite da ste okruženi ljudima sličnog stava i razmišljanja. Vaši prijatelji za vas kažu da ste topli, odani i puni života.

2. Lizalice

Ljubitelji lizalica obično su malo povučeni. Nikad nećete prvi da povučete poteze, bilo da je reč o ljubavnom odnosu ili prijateljstvu. Kako biste se opustili i otvorili svoje srce, bitno vam je pre svega da nekog ddobro upoznate.

3. Tamna čokolada

S obzirom na to da tamna čokolada važi za zdravu opciju, verovatno ste dobro informisani o svom telu. Zreli ste i racionalno razmišljate. Vi ćete radije sebi sipati čašu dobrog vina nego izabrati koktel i više volite manja, intimna druženja od velikih, raskalašenih žurki.

foto: profimedia

4. Čokoladne bombonice šarenih boja

Vi ste avanturističnog duha i uvek spremni na putovanje o kojem do sada niste ni razmišljali. Imate posebnu ličnost osebujnu i sa vama nikad nije dosadno.

5. Žvake

Otkud vam toliko energije?, Pitanje koje sigurno svakodnevno čujete. Imate puno ciljeva, ambiciozni ste i uvek u pokretu. Ponekad potpuno izgubite strpljenje. Vi ste od onih koji ujutro istog sekunda skoče iz kreveta, pa vam alarm nije potreban.

6. Kisele bombone

Nema puno ljudi kao što ste vi kao ni puno onih koji vole ovakve ukuse. Većina bi vas opisala kao najzanimljiviju osobu koju poznaju. Impulsivni ste, neustrašivi i volite da izlazite.

7. Karamel čokoladice

Voleli ste fizičke aktivnosti u školii sa tim nastavili i kasnije u životu. Volite da svoje slobodno vreme i vikende provedete na planini, u teretani ili da trčate kad god to možete. Vrlo ste odani i ljudima oko sebe ste velika podrška. Ljubitelji ste pasa.

8. Karamele

Vodite se time da je život velika škola. Uvek tragate da naučite nešto novo. Okruženi se prijateljima koji razmišljaju na sličan način.

foto: profimedia

Kurir.rs/ Eatthis , Foto. Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track