IZVUKAO JE IZ PONORA: Ostala je bez muža, pala u depresiju, a onda se pojavila lutalica i vratila RADOST u njen život! Ovo je njena ispovest!
Foto: Print Skrin FB

terapija ljubavi

IZVUKAO JE IZ PONORA: Ostala je bez muža, pala u depresiju, a onda se pojavila lutalica i vratila RADOST u njen život! Ovo je njena ispovest!

Zanimljivosti -

Kada joj je suprug preminuo, pala je u depresiju, ali jedan napušten pas dao joj je snagu da nastpotpuno joj je vratio veru u život.

Jedna Amerikanka iz Njujorka podelila je svoje iskustvo kako joj je lutalica pomogla da se izvuče iz depresije nakon što joj je muž preminuo od srčanom udara. Ova priča zaista potvrđuje činjenicu da su psi najbolji čovekovi prijatelji.

foto: Print Skrin FB

Ovo je njena ispovest.

"Moj suprug je imao iznenadni srčani udar pre nekoliko mjeseci. Bilo je to samo nekoliko blokova odavde. Nazvali su me da identifikujem njegovo telo i tada su me samo pustili da izađem na sedmu aveniju sama. Osećala sam se jako izgubljeno. Moji prijatelji su bili divni, bili su mi podrška, ali sa vremenom su nastavili da žive svojim životima. Nemam dece i nisam karijerista. Bila usamljena i puna praznine. Nisam mogla da jedem, a ni da spavam. Jednog dana sam počela da istražujem koje rase pasa su dobre za ublažavanje tuge i depresije, i ispostavilo se da su to pudlice. Ali, kada sam otišla na sajam pasa kojima su tražili udomljenje, sve pudlice su već otišle. Ali, u blizini je bio stari pas kojeg niko nije gledao. Pas ženka koja je bila kost i koža. Bila je uplašena i tresla se, sluz joj je izlazila iz očiju. Izgledala je tako nežna i slabašna. Podsetila me je na mene. Nazvala sam je Grejs jer mislim da mi je suprug poslao. Ona je moj prvi pas i sva radost ovog sveta. Sve vreme koje imamo provodimo zajedno. Povratila je težinu i sa mnom odlazi na terapiju. I jednoj i drugoj je bolje otkako smo zajedno.

foto: profimedia

(Kurir.rs/24.hr, Foto:Profimedia,Fejsbuk Print Skrin)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track