ISPOVEST ŽENA KOJE SU PROŠLE PAKAO NA JAHTAMA BOGATAŠA: Spavale su u kabinama gorim od ZATVORSKIH ĆELIJA, na nogama su bile po 24 sata i sve to za 3.500 evra mesečno!
Foto: Profimedia

HOROR

ISPOVEST ŽENA KOJE SU PROŠLE PAKAO NA JAHTAMA BOGATAŠA: Spavale su u kabinama gorim od ZATVORSKIH ĆELIJA, na nogama su bile po 24 sata i sve to za 3.500 evra mesečno!

Zanimljivosti -

Sara Begbi i Betani Silkoks su godinama radile kao posluga na jahtama bogataša i rešile su da progovore o svojim iskustvima.

Posluživale su poslovne ljude i članove kraljevske porodice, pa su imale prilike da borave u društvu bogataša, putovale su na egzotične lokacije i dobijale basnoslovne napojnice. Iako zvuči glamurozno, mnogo toga nije bilo ni lepo, ni lako.

Na nogama sam bila od 6 ujutro, pa sledećih 16 do 18 sati, s tim da bih tokom dana jedva sela na nekoliko minuta. Ako se i to desi - tvrdi Sara za "Dejli mejl" koja je spavala u toliko malom prostoru da je pre ličilo na ćeliju u zatvoru.

Bez obzira na uslove, dnevne troškove gotovo da nije imala, pa mesečno bi zaradila oko 2.500 evra.

foto: Profimedia

To malo slobodnog vremena provodila bi uživajući u hotelima sa pet zvezdica i jedući u najboljim restoranima i to je sama plaćala.

"Jednom prilikom dobila sam armani sat, a svi troškovi večere u restoranu bili su plaćeni", prisetila se Sara jedne retke, ali situacije u kojoj je dobro prošla.

Druga devojka - Betani je kao deo posluge na brodu radila tri godine nakon završetka fakulteta. Za nju je to bilo odlično životno iskustvo. Na nogama je najduže provela 25 sati u kontinuitetu, a kopno jednom nije dotakla čak 40 dana.

"Retko smo imali vremena za ručak, pa bi uglavnom nešto usput pregrizli", rekla je Betani, koja je mesečno zarađivala više od 3.500 evra, sa svim plaćenim troškovima, povratnom kartom i 60 dana plaćenog godišnjeg odmora.

Radeći na jahti imala je priliku da upozna Vil Smita, princa Alberta od Monaka, Antonia Banderasa i mnoge druge.

(Kurir.rs/Foto Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track