(VIDEO) PRIJATELJI SU BILI 60 GODINA: Od šestog razreda se nisu razdvajali, a za Božić su saznali PRAVU ISTINU o njima! ŠOK!
Foto: Printscreen

NAJBOLJI BOŽIĆNI POKLON KOJI SU DOBILI

(VIDEO) PRIJATELJI SU BILI 60 GODINA: Od šestog razreda se nisu razdvajali, a za Božić su saznali PRAVU ISTINU o njima! ŠOK!

Zanimljivosti -

HONOLULU - Dvojica stanovnika Havaja koji su odrasli kao najbolji prijatelji, otkrili su da su braća što su povodom Božića obelodanili svojim porodicama.

Alan Robinson i Volter Makfarlejn su prijatelji već 60 godina. Rođeni na Havajima 15 meseci jedan posle drugog, upoznali su se kada su u šestom razredu igrali fudbal u školi u Honolulu.

Svaki za sebe, tragali su za svojim poreklom jer Makfarlejn nije upoznao oca, a Robinson je usvojen.

Lokalna TV KHON iz Honolulua je prenela da se Makfarlejn, posle neuspešne potrage na internetu i društvenim mrežama, okrenuo porodičnoj istoriji i veb stranici za poredjenje podataka o DNK.

"Kada je počeo da dobija podudarne podatke, bacili smo se u proveru", rekla je njegova ćerka Sindi Makfarlejn-Flores. Najveće poklapanje - sa identičnim hromozomima X, imao je neko s korisničkim imenom "Robi737".

Robinsonov nadimak je Robi, a i on je bio pilot "boinga 737" za "Aloha erlajns", rekla je Makfarlejn-Flores.

Ispostavilo se da je Robinson koristio istu internet stranicu da bi našao odgovore o svojoj porodici. Kasnije su saznali da im je majka ista.

"To je bio šok," rekao je Makfarlejn.

To su otkrili prijateljima i porodicama tokom predbožićne zabave u subotu.

"To je neopisivo iskustvo, ogromno", rekao je Robinson.

Njih dvojica sada planiraju da putuju i uživaju u penziji.

"Ovo je najbolji božićni poklon koji sam ikada mogao zamisliti", rekao je Robinson.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja