SVE ZNAJU I REŠAVAJU PROBLEME KAO OD ŠALE: Ako spadate u ove horoskopske znake, vama se svi DIVE!
Foto: profimedia

PAMETNICE

SVE ZNAJU I REŠAVAJU PROBLEME KAO OD ŠALE: Ako spadate u ove horoskopske znake, vama se svi DIVE!

Zanimljivosti -

Sigurno ste se nekad zapitali kako da razlikujete pametne ljude od nas ostalih?

Postoje neki horoskopski znaci koji su pravi genijalci. Osim što brzo kapiraju i imaju razvijenu logiku, sledeći znaci ostavljaju utisak kao da znaju sve. Oni čak na probleme gledaju drugačije od svih, i jednostavno ih rešavaju.

Devica Veliki su detaljisti, primeću bitne stvari u svim situacijama. U tome leži njihova briljantnost i važe za vredne radnike koji odgovorno obavljaju posao. Jarac Kao pravi genijalac, Jarac je zainteresovan za ceo svet koji ga okružuje. Kada je usamnjen, on će se udubiti u knjigu ili surfovati internetom u potrazi za odgovorom. Pripadnici ovog znaka lako upijaju znanje iz raznih oblasti, a fasciniraju ih neobične činjenice, istorija i pravo.

foto: profiemedia

Vodolija Koliko puta ste čuli da Vodolija drugačije vidi svet? Nisu od onih koji gledaju u svet kroz ružičaste naočare, već jednostavno imaju drugačiju vrstu opažanja koja ih čeni veoma posebnim. Upravo zbog toga, na poslu će lako pronaći rešenje za bilo koji problem. Najbolji su kada savetuju prijatelje. U tome briljiraju. Kada ih neka tema posebno zanima, idu do kraja da je savladaju i nauče.

foto: profimedia

Kurir.rs/SuperŽena, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir dnevni horoskop za 13.01.2018.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track