Najnovije vesti

VEČERAS STIŽU VELIKE LJUBAVNE PROMENE: Zvezde su vam spremile bolje dane koje sigurno ne želite da propustite!
Foto: Shutterstock

TRANZIT KOJI OBOŽAVAMO

VEČERAS STIŽU VELIKE LJUBAVNE PROMENE: Zvezde su vam spremile bolje dane koje sigurno ne želite da propustite!

Zanimljivosti

Tokom 2018. godine očekuju nas tri Jupiter-Pluton sekstila, a prvi već 15. januara.

Datumi ova tri planetarna poravnanja predstavljaju tačke provere univerzuma koje za cilj imaju da svaki znak drže na oprezu kako bi ove godine postali još bolji.

Sekstil je pozitivan aspekt između planeta kada su one 60 stepeni udaljene jedna od druge, što zapravo znači da će nam pružiti svoje najbolje kvalitete.

Tokom ovog tranzita, Pluton je u Jarcu, a Jupiter u Škorpiji. Zbog dužine vremena koje svaka od ovih planeta provodi u sunčevim znakovima - ovaj šut sva tri sekstila, univerzum želi da nam kaže da se sprema nešto što ne želimo da propustimo.

Jedno od najvećih pitanja koja mnogi sebi postavljaju jeste - da li da prihvatim promenu ili da joj se oduprem?

foto: Profimedia

Jako je važno pronaći odgovor unutar sebe jer će sekstili uticati na svaki deo naših života jer Jupiter, planeta širenja, sedi u Škorpiji, znaku srodnih duša i seksa. Zbog ovoga, postoji velika verovatnoća da će ovaj tranzit posebno uticati na ljubavni život.

Osoba koja je uz nas nam je mnogo važnija od puta kojim se krećemo. Ako izaberemo pravu, gotovo sve se reši samo od sebe. Ali kako bismo napravili pravi izbor, vrlo često moramo da napravo puno pogrešnih.

Sada ćemo se zahvaljivati Jupiteru jer će nam dati uvid potreban da napravimo pravi izbor. Nije dovoljno sam pričati o ljubavi i stvarima koje nam u životu trebaju, već izbore treba podupreti i konkretnom akcijom.

Zato je ova godina pravo vreme da se obavežemo da ćemo pronaći ljubav o kojoj smo sanjali.

Ako će nas Jupiter u Škorpiji ohrabrivati da uronimo u našu svest, onda će Pluton u Jarcu biti tu da pokrene promene i transformaciju - u zavisnosti od onoga šta smo našli.

Međutim, ove promene ne znače da nas čekaju brojni raskidi, već naprotiv. Mnoge veze koje su poslužile svojoj svrsi završene su 2017. godine, tako da nas sada zapravo čekaju novi životi koji će nam pomoći da krenemo napred.

foto: Shutterstock

(Kurir.rs, Foto: Shutterstock)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...