DA LI STE MEĐU NJIMA: Ova 4 horoskopska znaka uvek će učiniti prvi korak ako im se neko sviđa!
Foto: Profimedia

ne boje se odbijanja

DA LI STE MEĐU NJIMA: Ova 4 horoskopska znaka uvek će učiniti prvi korak ako im se neko sviđa!

Zanimljivosti -

Jedna od najtežih stvari u životu jeste prići osobi koja vam se sviđa. Neke osobe s tim nemaju problema, dok druge drhte od straha pa odustanu jer se boje odbijanja. Tako je i sa horoskopskim znacima.

Škorpija

Škorpije su tajnovite, ali jako vole da zavode i u tome su izuzetno uporni. Ta upornost nije agresivna i nametljiva, već samo žele ostaviti dobar prvi utisak. Uzbuđuje ih pomisao na potencijalni novi odnos pa ulažu puno truda u taj prvi korak.

Ovan

Ovnovi obično znaju što žele i nije ih sramota da to i pokažu. Uverljivi su, ali nisu agresivni pa imaju puno hrabrosti da naprave prvi korak. Zato, kadavam priđe Ovan, može vam se činiti kao prilično optimističan tip koji je zacrtao da nabavi vaš broj mobilnog telefona ili barem progovori par rečenica s vama. I ono što je najbolje u svemu tome – teško ga je odbiti.

foto: Profimedia

Jarac Jarci ostavljaju utisak vrlo ozbiljnih osoba, čak i onda kada se zezaju. Ali, odlučni su u nameri da pronađu najbolju osobu za sebe pa se dvostruko više trude impresionirati simpatiju. Kada nešto zacrtaju, malo ko ih može odvratiti od njihove namere, konkretno prilaženja osobi koja im se sviđa.

Uvek pokušava biti korak ispred pa će učiniti sve kako bi vas uverio da je zainteresiran i da se ne boji izraziti svoje osećaje.

Lav Lavovi su puni samopouzdanja, dominantni i teško im se odupreti. Znaju koliko vrede, vole da zavode i vrlo lako ih je primetiti u prepunoj prostoriji. Takođe, dominacija znači da se ne boji prvi da priđu osobi koja mu se sviđa. U prvom razgovoru neće da otkriju puno o vama, ali će se potruditi da zapamtite njegovo ime i nešto po čemu je poseban.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Net.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track