TRAŽE SE 4 KANDIDATA ZA POSAO IZ SNOVA: 3 meseca putuju EVROPOM, dobijaju 5.600 €, povratnu avio-kartu i plaćen smeštaj, a treba samo ovo da urade
Foto: Profimedia

POSAO IZ SNOVA

TRAŽE SE 4 KANDIDATA ZA POSAO IZ SNOVA: 3 meseca putuju EVROPOM, dobijaju 5.600 €, povratnu avio-kartu i plaćen smeštaj, a treba samo ovo da urade

Zanimljivosti -

Turistička kompanija "Bjuzbout" nudi posao iz snova svima koji uživaju u putovanjima i društvenim mrežama.

Nimei, kompanija traži četiri stručnjaka društvenih mreža koji će besplatno putovati i istražiti Evropu.

Odabrani će tri meseca putovati Evropom, a jedini uslov je da sve što vide zabeleže i objave na Internetu.

Agencija "Bjuzbout" traži blogera, vlogera, Instagram i Snepčet zvezdu, a oni će biti izabrani na osnovu talenta za kreiranje sadržaja.

foto: Profimedia

Odabrana četvorka istraživaće Evropu tri meseca od juna do septembra 2018. godine. Svaki član tima doživeće avanturu vrednu 5.600 evra, imaće plaćen smeštaj, džeparac, a na kraju putovanja dobiće bonus i povratnu avionsku kartu do Velike Britanije.

Tokom tromesečne avanture obići će neka od najpoznatijih mesta u Evropi, kao što su ostrvo Bled, Krakov, San Sebastijan, skrivene dragulje u Austiji i upoznaće se sa lepotama Švajcarske. Jednim malim delom proći će i Srbiju, a vrhunac puta biće sedmodnevno krstarenje hrvatskom obalom.

foto: Profimedia

Oni koji žele da apliciraju za ovo nesvakidašnje besplatno putovanje treba da navedu koju socijalnu mrežu najbolje poznaju kao i da snime video od 60 sekundi u kojem će pokazati zašto agencija treba da izabere baš njih.

foto: busabout.com

Kurir.rs/Dejli mejl/busabout.com/Foto Profimedia/

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) HRABRI STE, NEUSTRAŠIVI...DA VAS VIDIMO U OVAKVOJ SITUACIJI?! Pokušajte da ostanete hladnokrvni dok vam se ovo dešava!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track