(FOTO) UDAHNITE DUBOKO I IZABERITE KRISTALNU ZLATNU MANDALU KOJA VAS ZOVE: Primiće poruku od vašeg višeg bića i dobićete VAŽAN SAVET!
Foto: printscreen

Naše više biće je uvek prisutno i vodi svakog od nas

(FOTO) UDAHNITE DUBOKO I IZABERITE KRISTALNU ZLATNU MANDALU KOJA VAS ZOVE: Primiće poruku od vašeg višeg bića i dobićete VAŽAN SAVET!

Zanimljivosti -

Naše više biće je uvek prisutno i vodi svakog od nas. Ali kako da primimo poruku i smernice od njega? Jedna metoda je putem mandala.

Da biste preuzeli svoju poruku:

1. Duboko udahnite 2. Skoncentrišite se na područje iznad vaše glave (svoju krunsku čakru)

3. Odaberite kristalno zlatnu mandalu koja vas zove

foto: printscreen

Ako odaberete mandalu 1:

Danas će seme biti zasađeno koje ima fantastičan potencijal za vas u dalekoj budućnosti. Ova ideja/seme treba dosta vremena, planiranja i strpljenja.

Dopustite detaljima da dođu k vama bez prisiljavanja ove sjajne prilike da se ostvari pre nego što je vreme.

Ako odaberete mandalu 2:

Svi imamo različite poroke: kofein, pušenje, pijenje, drama…. Svi imamo nešto što radimo ili učestvujemo u tome što znamo da nije dobro za našu dušu.

Danas je savršen dan za preusmeravanje tog nezdravog ponašanja i zamenu s nečim pozitivnim, što je dobro za našu dušu. Ako ste već dugo visili naokolo ili podnosili negativne ljude, možda je sada vreme da se udaljite od njihove drame, čak i ako vaša znatiželja uživa, duša vam to ne treba. Hranite svoju dušu, a ne svoj haos.

Ako odaberete mandalu 3:

Dan je presude za vas, ali ne na apokaliptičnom načinu. Vreme je da počnete preuizimati više odgovornosti u svom životu. Iako se s vremena na vreme možete osećati pomalo zastrašujuće, ne dopustite da vas to spreči da živite život koji zaslužujete.

Šta to znači? Pa, to znači nekoliko stvari:

1. Započećete novu fazu u životu

2. Arhanđeo Gabrijel je sa vama u ovom trenutku

3. Možete se očistiti od svojih grehova ako uzmete vremena za razmišljanje i preuzmete odgovornost za svoje postupke i neaktivnosti.

foto: printscreen

Kurir.rs/novipocetak.com/Foto: Printscreen/novipočetak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track