SPAS OD DOSADA

NAVUČEŠ MUVE NA MED I TU IM JE KRAJ! Genijalna muvolovka postala svetski hit! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Stigli su leto i vrućine, a sa njima i dosadne muve. Uvlače nam se u domove, zuje oko glave, šetaju po hrani... Da nije komaraca, mogli bismo komotno da kažemo da su muve najdosadniji insekti i da svaka stvar koja pomaže da ih se rešimo jeste zlata vredna.

E, a sada se pojavila sprava koja je toliko efikasna u hvatanju muva da je izazvala opštu pomamu u svetu. Napravili su je Kinezi i funkcioniše prilično jednostavno. Sastoji se od plastične kutije sa poklopcem i rotirajućim vrhom. Najpre je potrebno da se u sitna udubljenja stavi neka hrana koja će privuči insekte. U ovom klipu vidi se da je sipana neka slatka tečnost koja je namamila muve. Dok se one hrane providni rotirajući poklopac se lagano vrti i nadkriljuje insekte, a potom ih sve gura ka dole u kutiju odakle više nema izlaska.

Proizvođač naglašava da ova muvolovka ne ubija, već da sami možete da odlučite šta ćete da radite sa muvama. Sad se vi sigurno pitate koliko košta ova genijalna stvarčica. Evo i cene - 15 američkih dolara, što je, priznaćete, zanemarljiva suma za kuću bez muva.

(V.P.-Z.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja