NAPETO! SAMO 6 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA UPOZNAĆE LJUBAV IZ SNOVA DO KRAJA JULA: Sklad Venere i Device sluti na BRZO OSTVARENJE najvećih želja, EVO KOME!
Foto: Profimedia

ZVEZDE KAŽU

NAPETO! SAMO 6 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA UPOZNAĆE LJUBAV IZ SNOVA DO KRAJA JULA: Sklad Venere i Device sluti na BRZO OSTVARENJE najvećih želja, EVO KOME!

Zanimljivosti -

Kako se Venera sa Devicom savršeno uskladila 10. jula, velike su šanse da uskoro doživite ljubavni vatromet! Međutim, samo šest horoskopskih znakova upoznaće čari najiskrenije ljubavi do kraja ovog meseca.

Devica

Uzbudljiv ljubavni život uticaće na ostatak vašeg života! Privlačićete samom pojavom, tako da budite spremni. Dobro se dobrim vraća je moto kojim ćete se voditi.

Strelac

Pitali ste se kada ćete ponovo biti u vezi... ovo je taj trenutak! To vreme je upravo sada! Šta više, vi ćete je i započeti tako što ćete napraviti prvi korak, od kojeg obično prilično prezate. Nakon mnogo nesigurnosti, postaćete hrabri, a zatim i zahvalni na odnosu u koji ćete ući.

Blizanci

Ako ste do sada bili usamljeni i tužni, to završava u julu! Spremite se za akciju, vrele noći su pred vama!

Ribe

Sve se polako vraća u ravnotežu. Sa time, stiže vam i ljubav iz snova, neko kraj koga ćete moći da budete najiskreniji i sa kim će vam biti neizmerno zabavno. Ovaj mesec pamtićete kao najromantičniji ikada!

Bik

Bik će do kraja ovog meseca sresti svoju srodnu dušu. Tokom leta će vam ljubav i te kako funkcionisati, upravo uz tog razloga! Duša koju konačno srećete stimulisaće vam um, bićete ispunjeni kreativnošću i bićete pre svega prijatelji, a onda i ljubavnici.

Škorpija

Ovog jula sva zbunjenost koja vas inače iritira kada su veze u pitanju, nestaje i ne vraća se! Ljubav vas čeka sa osobom koja vam je već dobar prijatelj, a prvi poljubac pašće pod nebom i zvezdama vrlo, vrlo uskoro.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Bustle.com/Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track