RASKOŠNA VENČANICA OD 170.000, TORTA 40.000 €: Bogata čečenska nevesta (18) privatnim avionom odletela na venčanje u Moskvu! (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Facebook

BAHANALIJE

RASKOŠNA VENČANICA OD 170.000, TORTA 40.000 €: Bogata čečenska nevesta (18) privatnim avionom odletela na venčanje u Moskvu! (FOTO)

Zanimljivosti -

Posle venčanja u glavnom gradu Čečenije Groznom, bogata čečenska nevesta Kava Zurbekova (18) privatnim avionom uputila se u glavni grad Rusije na drugu ceremoniju kojoj je prisustvovalo 500 gostiju.

Kava je na put krenula u raskošnoj venčanici koju je dizajnirao libanski dizajner Zuhair Murad, za koju se procenjuje da je koštala tričavih 170.000 evra.

Bogata Čečenka udala se za Ahmeda Džabrailova, sina bivšeg potpredsednika čečenske vlade Huseina Džabrailova.

Pri ulasku u avion, Kavi je bila neophodna pomoć oko haljine, a u pomoć joj je rado priiskočilo osoblje. Prema lokalnim običajima, nevestina rodbina ne prisustvuje svečanosti.

Na proslavu u elitnom moskovskom restoranu Safisa pozvano je oko 500 gostiju. Kako prenose tamošnji mediji, mladenci su samo na svadbenu tortu potrošili skoro 40.000 evra.

Poznato je da Muradove raskošne venčanice vrlo često nose bogate ruske naslednice i sve te haljine koštaju više od 150.000 evra. Ipak, iako se za Kavinu venčanicu pretpostavlja da je koštala oko 170.000 evra, još nema zvanične potvrde.

Kurir.rs/Daili mail/Foto Printscreen/Facabook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track