Najnovije vesti

KOLIKO PUTA VAM SE DESILO DA IZGUBLJENU STVAR NIKADA NE NAĐETE? Izgovorite ove 3 magične reči i stvoriće se pred vašim očima, studentkinja tvrdi da PALI!
Foto: Profimedia

VREDI POKUŠATI

KOLIKO PUTA VAM SE DESILO DA IZGUBLJENU STVAR NIKADA NE NAĐETE? Izgovorite ove 3 magične reči i stvoriće se pred vašim očima, studentkinja tvrdi da PALI!

Zanimljivosti

Pravilo je da ćete od starih žena najčešće čuti najveće životne mudrosti, a jedna od možda najdagojenijih odnosi se na situacije u kojima se svako od nas često nalazi - kada izgubite nešto ili nekoga.

Naime, prema narodnom verovanju, koje se udomaćilo u bapskim pričama, sve što je potrebno da ubrzate nečiji dolazak ili da pronađete stvar koja vam je nestala iz vidokruga je da izgovorite tri reči.

"Pod levoto koleno!", magične su reči koje navodno čine čuda.

O njihovoj delotvornosti pisala je jedna korisnica društvenih mreža, koja je isprobala kako mantra deluje.

foto: Profimedia

"Isprobala sam više puta na sebi. Kad nam je kuče bilo izgubljeno rekli smo ovo "pod levoto koljeno" i kuče smo našli 30 minuta kasnije (5 dana je nije bilo). Isto je upalilo za ključeve kad sam izgubila, kad su mi bili "maznuli" bajs i mada su mi ukrali novčanik (nisam našla pare, svejedno bilo je svega 500 dinara, ali sam našla sva dokumenta). I svima kojima sam rekla ovo, našli su šta god su izgubili. Tako da eto, ako izgubite nešto, ne košta vas ništa da ovo izgovorite. Možda i nađete", napisala je devojka.

I zaista, ništa vam se neće desiti ako pokušate.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Avaz, Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...