NE RAZMIŠLJAJTE MNOGO! IZABERITE GRUPU KARATA KOJA VAS NAJVIŠE PRIVLAČI: Saznajte kakvu vam poruku šalje SVEMIR, jedna je ZASTRAŠUJUĆA (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Atma

NEK VAS VOSDI INTUICIJA

NE RAZMIŠLJAJTE MNOGO! IZABERITE GRUPU KARATA KOJA VAS NAJVIŠE PRIVLAČI: Saznajte kakvu vam poruku šalje SVEMIR, jedna je ZASTRAŠUJUĆA (FOTO)

Zanimljivosti -

Pred vama su tri grupe karata. U svakoj se nalazi po jedna velika arkana iz tarota, jedna karta iz Osho Zen Tarota i jedna poruka duhovnih vodiča.

Odaberite intuitivno grupu koja vas najviše privlači, a onda pročitajte poruku koju vam šalje.

Grupa karata 1 Na dobrom ste putu! Pogotovo ako govorimo u duhovnim terminima.

Trenutno ste u razdoblju kada vam ide od ruke i sve na čemu radite će vam uspeti. Međutim, treba da budete svesni da niste sami zaslužni za uspeh, već da su uz vas Božanski pomagači koji vam pomažu.

Osećam da ste u fazi buđenja, osamljivanja i introspekcije, u fazi povlačenja u sebe i traženja odgovora u sebi. Takođe, osoba ste puna znanja i interesa. Ljudima ste na neki način "čudni" i misteriozni jer zračite mudrošću i staloženošću. Shvatili ste da su odgovori na sva pitanja koja čovjek može zamisliti sažeti u samima vama. Uživate u svom društvu i svaki trenutak proveden u samoći koristite za duhovni razvoj.

Samo tako nastavite.

foto: Pritnscreen/Atma

Grupa karata 2 Život vam se menja iz temelja. Pred vama su velike odluke koje više ne možete odlagati. To može biti promena mesta boravka, promena posla, prekid dugogodišnje veze/braka ili ulazak, ako ste dugo bili sami...

Sve ono što ste gradili i u što ste ulagali svoju energiju se ruši. Pred vama je sasvim novo razdoblje života.

Ne bojte se! Sledite svoje srce i ne obazirite se na očekivanja drugih. Slušajte svoju dušu. Poruka vašeg višeg Ja glasi: "Ne pokušavajte svima biti sve; to je gubitak vremena i sigurno nećete uspeti"

foto: Pritnscreen/Atma

Grupa karata 3 Vaša duša je trenutno u tranziciji. Iz treće dimenzije ste zakoračili u četvrtu. Ovaj prelaz može rezultirati osećajem izgubljenosti, očaja i beznađa jer sve ono što vam je do sada predstavljalo svakodnevnicu i ‘sigurnu zonu’ napuštate i ulazite u nepoznato. Oslobodite se misli, uspomena i planova..

Ne dozvoljavajte da vas um kontroliše. Kada to postignete, otvoriće vam se novi portali svesnosti, dobit ćete Božansku snagu i uvideti da je život puno više od samog postojanja. Pred vama je jedno predivno putovanje duše koje nema granica kakve nam se nameću u trećoj dimenziji.

foto: Pritnscreen/Atma

Kurir.rs/Atma/Zrinka Vrkić/Foto printscreenAtma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track