HOROSKOP OTKRIVA KOME ĆE MOLITVE BITI ISPUNJENE: Merkur ovom znaku pomaže da ostvari snove
Foto: Shutterstock

Sudbina je izabrala njega

HOROSKOP OTKRIVA KOME ĆE MOLITVE BITI ISPUNJENE: Merkur ovom znaku pomaže da ostvari snove

Zanimljivosti -

Dnevni horoskop - konjukcija Venere i Meseca donosi zbunjenost, pomešana osećanja i problematične odnose, ali Univerzum će pomoći da se izborite sa svakim problemom, piše Lovesensa. Uprkos negativnim vibracijama, jedan znak Zodijaka zna kako da u svoj život unese dobru energiju i rasplet sudbine...

Dragi Blizanci, danas ćete pružiti partneru pažnju, a dan će proći u nežnostima i najlepšim osećanjima. Želite da partner oseti i shvati koliko ste zaljubljeni u njega. Merkur pomaže da začinite svoju ljubav strastima i zabavom. Partner je opčinjen vašom energijom i usmereni ste samo jedno na drugo. Vreme je da napravite velike zajedničke planove.

Posle velikih uspona i padova na polju ljubavi, Merkur pomaže usamljenim Blizancima da pronađu romantičnu ljubav koja će se razvijati u pravom smeru. Univerzum čuje vaše molitve i vaše strpljenje će se isplatiti. Iznenada se u vašem životu može pojaviti osoba o kojoj odavno sanjate, samo je potrebno da otvorite srce kako čarolija ne bi neprimetno prošla pored vas. Na poslu ste dali sve od sebe i sada je vreme da se strpite i čekate šta će rezultati pokazati. Prethodnih dana ste puno radili i bićete za to vredno nagrađeni.

PROČITAJTE JOŠ:

BLIZANCI - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

KAKO DA AKTIVIRATE POMOĆ ANĐELA HOROSKOP - OVO TREBA DA IZBEGNETE DO 6. DECEMBRA 2019. GODINE

Tekst: Teodora Andrić

Foto: Shutterstock

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja