Najnovije vesti

HOROSKOP OTKRIVA KO ĆE SE REŠITI SVIH PROBLEMA: Ovaj znak prati najlepša svetlost zvezda
Foto: Shutterstock

Želje će početi da se ostvaruju

HOROSKOP OTKRIVA KO ĆE SE REŠITI SVIH PROBLEMA: Ovaj znak prati najlepša svetlost zvezda

Zanimljivosti

Dnevni horoskop - današnji aspekt planeta donosi više optimizma, šanse za uspeh, naročito na polju karijere, piše Lovesensa.

 

Ovo je povoljan period za putovanja i sticanje novih znanja, a jedan znak Zodijaka najbolje će iskoristiti naklonost zvezda...

 

Drage Device, prestanite da mislite o problemima, jer će energija lepe ljubavi ponovo ispuniti vašu dušu. Stvarate divne uspomene sa partnerom i počinjete zajedno da kreirate srećnu budućnost. Moguće je da ćete u zajednički dom uskoro uneti neke lepe promene, a sve što zajedno uradite i stvorite za vas ima posebnu sentimetalnu vrednost. Vreme je da se opustite, brige su iza vas. Uživajte maksimalno u ljubavi i pažnji partnera.


Usamljene Device upoznaće nekog zanimljivog u izlasku sa prijatljima. Budite svesni koliko ste šarmantni i privlačni, ne razmišljajte o svojim manama. To što ste bili u prethodnom periodu usamljeni pomoglo vam je da razmislite o ljubavnim greškama iz prošlosti i sada tačno znate šta želite i kako treba da postupate. Samopouzdanje i iskreno verovanje da će se želje ostvariti pomoći će da uskoro pronađete ljubav o kojoj ste maštali.


Na poslu se pokazujete u najboljem svetlu i uskoro vas očekuje unapređenje i veća zarada, ali danas je važno da "napunite baterije". Uzmite malu pauzu, izađite na svež vazduh i dajte sebi malo oduška. Tako ćete sačuvati snagu za nove poduhvate i uspećete da kontrolišete negativne emocije.


PROČITAJTE JOŠ:


ŠTA NAM ANĐELI PORUČUJU DO 18. DECEMBRA - VAŽNE PORUKE

 

RIBE - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

 

OVA PRAVILA TREBA DA POŠTUJETE AKO POSTITE

 

 

Kurir.rs/Lovesensa/Foto: Shutterstock

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...