ZVEZDE ĆE VAS SKROZ RAZOTKRITI: Horoskop otkriva vaš najveći strah! JESU LI VAM POGODILI?
Foto: profimedia

pravi horor

ZVEZDE ĆE VAS SKROZ RAZOTKRITI: Horoskop otkriva vaš najveći strah! JESU LI VAM POGODILI?

Zanimljivosti -

Pogled u zvezde može nam otkriti čega se najviše bojimo, jer naš horoskopski znak otkriva mnogo više o nama nego što to mnogi misle.

Ovan

Ovnovi su vrlo društvena bića pa su najradije celo vreme okruženi prijateljima. Ako jednom dođe do svađe, boje se gubitka. Naime, ne znaju da budu sami.

Bik Biku je potrebna rutina i sigurnost. Nije mu lako ako dođe do iznenadnih promena te se ne snalazi najbolje u novim situacijama. Ničega se ne boji više od promena.

Blizanci U suprotnosti od Bika, Blizanci vole avanture i promene. Ništa ga više ne boje od normalnog, nespektakularnog života.

foto: Profimedia

Rak Kao vodeni znak, Rakovi su (kao i Ribe) vrlo senzibilni i stalo im je šta drugi misle. Boje se kako će ih drugi prihvatiti i što će misliti o njima. Zbog toga često deluju napeto kad ih upoznaš.

Lav Lavovi žele više od pukog proseka i nikako ne žele da se utope u masi. Rođeni su vođei uživaju kad su u centru pažnje. Ako im nito ne pridaje pažnju, to je za njih pravi horor.

Devica Devica je najveći perfekcionista među horoskopskim znakovima. Sve se mora događati tačno onako kako je isplanirala. Ako nešto ne ide po planu, onda je nervozna i ne zna više što napraviti.

Vaga Osobe rođene u znaku Vage nerado misle o budućnosti jer se uvek boje da će doneti pogrešnu odluku. Za njih je gotovo nemoguća da se opuste i prihvate stvari onakve kakve jesu.

Škorpija Škorpija nije lako imati apsolutno poverenje u nekoga. Stalno se boje kako će ih njihovi najdraži povrediti.

Strelac Boje se da budu zavisne od drugih ljudima. Treba im sigurnost i žele imati svoj život isključivo u svojim rukama. Zanimljivo im je bitno da važne odluke mogu sami donositi.

foto: Profimedia

Jarac Jarac mora uvek da daje najbolje od sebe. Za njega je život veliko takmičenje u kojem vredi jedino pobeda. Zbog toga se boji da će zakazati na poslovnom ili privatnom planu.

Vodolija Vodolija ne vole da se oseća sputano, pa se zbog toga često boje veze. Ako si u vezi sa Vodolijom jako je važno dati mu dovoljno slobodnog prostora – inače će vrlo brzo pobeći.

Ribe Ribe su stalno u potrazi za ultimativnim, iskrenim, pravim životnim smislom i ispunjenjem. Zbog toga strahuju da neće pronaći smisao života i prava prijateljstva, posao ili idealnog bračnog partnera.

foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track