Najnovije vesti

AKO VIDITE OVO NA SATU, ODMAH ZAMISLITE ŽELJU: Svakog dana se u ovo vreme otvara nebo
Foto: Shutterstock

Dogodiće vam se čudo

AKO VIDITE OVO NA SATU, ODMAH ZAMISLITE ŽELJU: Svakog dana se u ovo vreme otvara nebo

Zanimljivosti

Svakog dana imate šansu da zamislite želju koja će direktno doći do Univerzuma, ali treba pažljivo da odredite vreme i neka to bude u čudesnoj zlatnoj minuti, piše Lovesensa.

 

U određeneno vreme svakog dana postoji zlatna minuta i veruje se da će se sve što zamislite u tih 60 sekundi ubrzo ostvariti. U zlatnoj minuti se pojačavaju spiritualne moći, otvara se prostor za komunikaciju sa Univerzumom i svemir čuje naše molitve i želje. Zlatna minuta se računa na vrlo specifičan način, odnosno prema trenutnom datumu i mesecu. Dan u datumu predstavlja sate, a redni broj meseca minute. Ovaj slučaj se razlikuje samo za periode u mesecu od 25. do 31.

 

Na primer, 16. januara zlatna minuta je u 16:01 popodne i u 04:01 ujutru, a 19. marta zlatna minuta je u 19:03 i u 07:03 ujutru. Zlatna minuta se za period od 25. do 31. u mesecu računa prema obrnutom principu, tako što dan u mesecu predstavlja minute, a redni broj meseca sate. Na primer, 25. januara zlatna minuta je u 01:25 i u 13:25, dok je 30. aprila zlatna minuta u 04:30 ili 16:30 popodne. U zlatnoj minuti imate pravo samo na jednu želju, ali treba da je zamislite otvorenog srca i treba da bude iskrena i precizno definisana.

 

PROČITAJTE JOŠ:


HOROSKOP ZA PROLEĆE I LETO 2019. GODINE


KRATAK LJUBAVNI HOROSKOP DO 15. FEBRUARA 2019. GODINE

KAKO DA SE BLIZANCI, RAK I DEVICA POVEŽU SA SVOJIM ANĐELOM ČUVAROM

 

(Kurir.rs / Lovesensa / Foto: Shutterstock)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...