SPALITE BRIGE NA DAN MLADOG MESECA! Mali ritual koji će da uništi SVE što vas koči u životu: Samo 2 STVARI su vam potrebne za USPEH!
Foto: Profimedia

NEOBIČNO

SPALITE BRIGE NA DAN MLADOG MESECA! Mali ritual koji će da uništi SVE što vas koči u životu: Samo 2 STVARI su vam potrebne za USPEH!

Zanimljivosti -

Mnogi kalendari fazu mladog meseca pokazuju kao zacrnjeni mesec (mrtvi mesec), pokazujući dalje time da Mesec ne može da se vidi po noći jer se nalazi između Zemlje i Sunca.

Međutim novi mladi mesec povezan je sa počecima i s povećanjem svesti.

Ukoliko ste trenutno u stanju u kom jedva čekate da vam se ostvari neka želja, razmislite kakva je, jer za ispunjenje potrebno je da ona bude realna i promišljena.

Mesec može uticati na dvije strane: na sreću i ljubav. Svaki mesečev ritual, sa druge strane, treba precizno i detaljno sprovesti kako bi dao rezultate koje želite.

foto: Profimedia

Spalite svoje brige

Ovaj ritual je posebno moćan, jer doslovno sve smanjuje: misao, osećaj, nameru, želju kao i problem. Ovaj ritual počinje s jednostavnim komadom papira. Na mali komad papira, napišite ono što vas muči.

Na primer, možda ste napisali: 'Mržnja prema sebi', 'Moja ljubomora na...', 'Ne mogu se zauzeti za sebe' i tako dalje. Imajte na umu da su neke emocije i iskustva zapravo blagotvorne i korisne za nas na neočekivane (a često i surove) načine, poput tuge i čežnje.

Ovaj ritual će funkcionisati samo s autodestruktivnim strahovima, željama i namerama. Nakon što ste zapisali problem na komad papira, nađite sigurno mesto i spalite ga.

Najsigurnije je izabrati mesto na otvorenom, iz bezbednosnih razloga.

Nakon što ste pronašli odgovarajuće mesto (pazite da plamen ne izmakne kontroli), sedite u tišini nekoliko minuta. Razmišljajte o tome što ste napisali na komadu papira i kako to utiče na vaš život. Kada budete spremni da istinski otpustite te osećaje, zapalite papir i gledajte kako se pretvara u pepeo.

Takođe, možete izreći malu molitvu ili nekoliko reči kao što su: "Neka bude", "Ja sam spreman krenuti dalje" ili "Prihvatam kraj".

Ovaj ritual možete ponoviti kad god želite. Ne samo da će vam pomoći u prihvaćanju stvari, u pronalasku snage i odlučnosti, nego će takođe i poslati vrlo snažnu poruku nesvesnom umu.

foto: Shutterstock

Kurir.rs/Atma.hr/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track