Najnovije vesti

MNOGI ĆE OVAJ 14. FEBRUAR PAMTITI KAO IZLET U PAKAO! Samo ovako ćete uspeti da izvučete ŽIVU GLAVU!
Foto: Profimedia

BUDITE OPREZNI

MNOGI ĆE OVAJ 14. FEBRUAR PAMTITI KAO IZLET U PAKAO! Samo ovako ćete uspeti da izvučete ŽIVU GLAVU!

Zanimljivosti

Mars i Uran mogu stvoriti dosta ekstatičnu i nepredvidivu atmosferu. Nešto neočekivano se događa, nešto na šta se ne može uticati, a još je teže kontrolisati. Lavina bi mogla da se pokrene već 10. februara, te da deluje 13, kao i 14. Budite oprezni tih dana.

Mars se, naime, približava Uranu u znaku Ovna koji se upravo sprema da okonča višegodišnji tranzit tim znakom. Rođeni na prelazu između Ovna i Bika, Raka i Lava, Vage i Škorpije te Jarca i Vodolije mogu ovo prilično osetiti.

foto: Profimedia

Kao da nam se poručuje da je u prošlosti bilo mnogo iznenađenja, turbulencija, kriza i prekida, a sada je vreme da podvučete crtu i shvatite šta vam je to donelo i čemu vas je naučilo.

Ovaj aspekt se, inače, nalazi na poslednjem stupnju Ovna i kao da požuruje stvari pre nego što uđe u prostore opreznog Bika. Kao da nema prostora za strpljenje i podnošenje – sad ili nikad! Vreme je da se krene i to odmah!

Imaćemo onaj "Aha!" moment, uvid, shvatanje, dobićemo jasnoću koja nam nedostaje, a možda i doneti neke konačne odluke, a koje se direktno odražavaju na našu (ne)stabilnost. Pre nego što pređe u znak Bika 6. marta, susrešće se s Marsom! Reč je o energiji revolucije, buntovništva, razdražljivosti, originalnosti, naglosti i nepromišljenosti. Srljamo, iako ne znamo kuda idemo. Pokušavamo nešto dobiti na silu. Budući da je ovaj aspekt donekle pod uticajem Plutona, dobro je biti oprezniji u konfliktnim i rizičnim situacijama. Samo upamtite, nasilje nije rešenje.

Sledimo instinkte, strast, delamo hrabro i odvažno, inspirisani smo da krenemo u nešto novo. Ipak, trudite se da pravite dobro promišljene korake. Pazite da ne uradite nešto sebi na štetu.

Neki problemi se mogu zakuhati, a ljutnja eskalirati. Neko ili nešto nas može šokirati. Željni avantura i flerta mogu doći na svoje. Željni iskoraka u nešto novo i posve drukčije, na pravom su mestu. Međutim, oni koji odluče nešto da prekinu ili ostave iza sebe, učiniće to bez mnogo razmišljanja.

Može doći i do kvarova nekih uređaja. Kršimo pravila i dogovore.

foto: Profimedia

Samo dok pravimo dobro promišljene korake, ovaj je aspekt pozivnica za slobodu! Slušajte svoj instinkt, ali trudite se da ne ugrožavate druge onime što radite.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Atma/Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...